Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

Ισίδωρος Νερούτσος



Η KLEEMANN είναι μια ελληνική πολυεθνική εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στους τομείς της κατασκευής και της εμπορίας Ολοκληρωμένων Συστημάτων Ανελκυστήρων. Με έτος ίδρυσης το 1983 και έδρα το Κιλκίς, η εταιρεία διαθέτει θυγατρικές και γραφεία πωλήσεων σε 15 γεωγραφικές περιοχές, καλύπτοντας 100 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η KLEEMANN κατατάσσεται μεταξύ των μεγαλυτέρων εταιρειών της παγκόσμιας αγοράς ανελκυστήρων, με εργοστάσια παραγωγής σε Ελλάδα, Κίνα και Σερβία. Στην Μόσχα και το Καζακστάν, υπό την διεύθυνση της Ελληνίδας επιχειρηματία Γ. Βλαντίνκιν, η εταιρεία ανέπτυξε αξιοθαύμαστη δραστηριότητα και επικράτησε πλήρως, έναντι των ανταγωνιστριών εταιρειών, χάρις στην αξιοπιστία που επέδειξαν οι άνθρωποι που δουλεύουν εκεί και βέβαια χάρις και στην αρίστη ποιότητα των Ελληνικών ανελκυστήρων και του άψογου και με συνέπεια συστήματος συντήρησης της λειτουργίας τους.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια οι Έλληνες εργαζόμενοι, για την άριστη δουλειά που κάνουν καθώς και οι ομογενείς μας του εξωτερικού και ιδιαίτερα του τμήματος Ρωσίας, Καζακστάν, για το σπουδαίο εξαγωγικό έργο που επιτελούν.

Οι δραστηριότητες αυτές δείχνουν ότι ο διαφορετικός δρόμος για την ελπίδα στην χώρα μας, είναι υπαρκτός και δεν είναι άλλος από την ανάπτυξη, με σωστούς ποιοτικούς εργασιακούς, πολιτιστικούς και περιβαλλοντικούς όρους.

Ευελπιστώ ότι και στον μεγάλο οικονομικό πυλώνα του τουρισμού και όχι μόνο, οι κυβερνώντες, αντί να αναλώνουν δυνάμεις και να θριαμβολογούν για επιτεύγματα χωρίς κόστος και συνεπώς χωρίς απόδοση, όσο καλά και απαραίτητα να θεωρούνται αυτά, θα όφειλαν να παραδειγματιστούν, από τα οικονομικοτεχνικά επιτεύγματα των Ελλήνων της Μόσχας και να στοχεύσουν στην αύξηση της τουριστικής κίνησης και άλλων αναπτυξιακών πυλώνων, αντί να ξεπουλούν την δημόσια περιουσία και να καταστρέφουν χιλιάδες ανθρώπους.

Θα όφειλαν να διευκολύνουν, με απλοποιήσεις την διαδικασία έκδοσης βίζας και να ελκύσουν τους πολυπληθείς Ρώσους και Καζακστανούς τουρίστες, να επισκεφθούν την χώρα μας. Παράλληλα απαιτείται βελτίωση στα συγκοινωνιακά μέσα, εύκολη πρόσβαση στα μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς και άρτιες υγειονομικές υπηρεσίες, που σήμερα είναι διαλυμένες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου