Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

Τι ωραία που στε ντυμένοι βρε συριζαίοι!

Από τον Χάρη Ζάβαλο


Το να πηγαίνει ο πρωθυπουργός της χώρας σου σε μια άλλη χώρα με σκοπό να ξεπουλήσει κ το αμμοχάλικο από τις παραλίες και όχι για να συνάψει συμμαχίες με μια ισότιμη χώρα και εσένα να σε νοιάζει ότι η γυναίκα του δεν φόρεσε Όσκαρ ντε λα Ρεντα και ότι έσκασαν όλοι στο αεροδρόμιο με τισερτάκια και μπανάνα στην μέση πάνω από την μπλούζα και στην τελική «τι θα πει ο κόσμος ρε παιδιά;», είναι η επιτομή της πιο βαθιάς δουλοπρεπούς μικροαστίλας.

Ότι δηλαδή αν έσκαγε ο Τσίπρας με ψαράδικο παντελόνι και δίχαλο και η Περιστέρα με μπουρνούζι και μπικουτί στο μαλλί, δεν θα τα δεχόντουσαν τα λιμάνια οι Κινέζοι γιατί δεν θα τους επέτρεπε η αισθητική τους.

Χαρίζουμε τα χρυσαφικά και τα ασημικά της χώρας σε όποιον μειοδοτήσει και κάποιοι ασχολούνται αν η γόβα της Περιστέρας είναι Λουμπουτίν ή από τον Ζάρα, με αποτέλεσμα να γίνονται οι μεγαλύτεροι αβανταδόροι της  κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Τσίπρας, η Μπαζιάνα, ο Κοτζιάς,ο Σταθάκης και όλο το υπόλοιπο τσίρκο της κυβέρνησης, δεν πάνε από χώρα σε χώρα ως εκπρόσωποι της Ελλάδας αλλά ως πωλητές της.

Και μάλιστα πολύ κακοί πωλητές που ξεπουλάνε τεφαρίκια (ΟΛΠ, Ελληνικό, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΟΣΕ).

Οπότε μην σας νοιάζει τι φοράνε.

Και τσουβάλια από πατάτες να βάλουν, οι υποψήφιοι αγοραστές θέλουν μόνο το προς πώληση προϊόν.

Και αφού είναι κοψοχρονιά θα το πάρουν και θα πουν  “τι ωραία που είστε ντυμένοι βρε Συριζαίοι;”

Τουλάχιστον δεν φοράνε γραβάτες.

Είναι πολύ χρήσιμο να κολυμπάς μέσα στο σύστημα και να εξυπηρετείς μνημονιακά συμφέροντα και διαταγές, παριστάνοντας τον αντισυμβατικό επειδή δεν δένεις κόμπο μεταξωτό στον λαιμό σου.

Τόσο χρήσιμο που ασχολείται με αυτό όποιος δεν μπορεί να διαφωνήσει με τις ιδιωτικοποιήσεις και απλά θέλει την αλλαγή της διαχείρισης.

Και ένα τελευταίο.

Η αντιπολιτευτική γραμμή κατά του ΣΥΡΙΖΑ είναι η εξής:

Ψηφίστε εμάς. Όταν ξεπουλάμε μέχρι και τα παγκάκια από τον Λυκαβηττό θα ήμαστε τουλάχιστον πιο καλοντυμένοι.”

Ν. ήμαρ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου