Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017

Video: Ζήτησε από την Ζωή στοιχεία για τις καταγγελίες της και τον είπε εγκάθετο!

Ελλάδα


Από τις 30 Δεκεμβρίου χαρακτηρίσαμε άθλιες και αβάσιμες τις κατηγορίες του στελέχους της Πλεύσης Ελευθερίας, Διαμαντή Καρανασταση για δωροδοκία του στελέχους του κόμματος, Αντώνη Σιγάλα από την Δέσποινα Κουτσούμπα που του ζήτησε να κάνει μαθήματα ορθοφωνία στον δημοσιογράφο Χαραλαμπόπουλο, την ίδια ώρα που ο κύριος Σιγάλας είναι έμμισθος υπάλληλος της κυρίας Κωνσταντοπούλου μέσω της Βουλής.

Σήμερα η Ζωή Κωνσταντοπούλου ήταν προσκαλεσμένη του JoDI, στην διαδικτυακή του εκπομπή "Φωνή". Ολόκληρη την εκπομπή μπορείτε να την παρακολουθήσετε ΕΔΩ.

Στο τέλος της εκπομπής ο συνεργάτης του JoDi, Φώτης Λυμπερόπουλος έκανε μία ερώτηση στην Ζωή Κωνσταντοπούλου. Της ζήτησε στοιχεία για τις καταγγελίες της για οργανωμένη προσπάθεια εξαγοράς συνεργατών της. Να δώσει τα ονόματα των τριών συνεργατών της που δωροδοκήθηκαν και το όνομα αυτού που το έκανε.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν απάντησε, αρνήθηκε να δώσει τα ονόματα, επιβεβαιώνοντας την αρχική μας εκτίμηση ότι οι τότε καταγγελίες ήταν αναληθής και ήταν μια προσπάθεια πολιτικής διαφοροποίησης από την ΛΑΕ και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αλλά δεν έμεινε εκεί!

Στην επισήμανση του Φώτη Λυμπερόπουλου, ότι αρνείται να δώσει στοιχεία τον κατηγόρησε ως εγκάθετο, φερέφωνο που ζήταγε ονόματα, για λογαριασμό τρίτων που δήθεν έχουν λερωμένη την φωλιά τους.

Ο Φώτης Λυμπερόπουλος, που δεν τον γνωρίζαμε δικαίως θίχτηκε και η Ζωή για άλλη μία φορά εκτέθηκε ανεπανόρθωτα!

ΟΥΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ-ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΑΠΟΨΕ ΚΑΙ ΝΕΟ ΕΓΚΑΘΕΤΟ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ


Πηγή: Ανεμος ΑντίστασηςΗ Σφήκα: Επιλογές
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...