Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Να, η «φρουρά» σας, προδότες!!

Του Κώστα Γιαννιώτη


Ας σταματήσουν, κάποιοι... ειδήμονες, τις... «ιδεολογικοπολιτικοκοινωνικές» αναλύσεις ότι δήθεν αυτή η κυβέρνηση δεν είναι φασιστική!

Ο φασισμός δεν έχει ένα συγκεκριμένο στερεότυπο και οφθαλμοφανές προσωπείο!

Η θεωρητική του βάση (πίσω από τον ψευτοεθνικισμό του) είναι ο κοσμοπολιτισμός με εθνομηδενιστικούς στόχους και βασική επιδίωξη!

Μισεί το λαό –και οποιαδήποτε πρωτοβουλία του– αλλά αναφέρεται πάντα στο όνομά του!

Απόδειξη η αποψινή βραδιά!

Τα ίδια με τους προηγούμενους υποτακτικούς των κατακτητών!

Την ώρα που, στο όνομα του λαού, δημηγορούσαν μέσα στη βουλή για τα λαοκτόνα μέτρα που θα... έσωζαν το λαό, την ίδια ώρα ενεργοποίησαν (για άλλη μια φορά) τους κυπατζίδικους, παρακρατικούς μηχανισμούς τους για να διαλύσουν (για άλλη μια φορά) την οργισμένη διαδήλωση του λαού!

Έτσι για να έχουν τα βοθροκάναλα να λένε και να δείχνουν στους καναπεδάτους μελοθάνατους τηλεθεατές τους, για... «αναρχικούς που δε σεβάστηκαν ούτε το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη»!!

Έτσι για να έχει και το παιδαρέλι, που παριστάνει τον πρωθυπουργό, να λέει ότι έχει την σιωπηρή κοινωνική συγκατάθεση για το έγκλημα που διαπράττει σε βάρος της κοινωνίας και του έθνους!

Όσοι τον ακολουθούν ακόμα, τον υποστηρίζουν ή σιωπούν είναι συνεργοί του και συνυπεύθυνοι!

Και θα λογοδοτήσουν!

Ως εδώ η ανοχή και η κατανόηση προς τους... «παραπλανημένους» προσκυνημένους!!

Όσοι είναι ακόμα στο πλάι όλων αυτών, του κοινοβουλίου, που μας δούλευαν ομαδικά με κορόνες πατριωτισμού, είναι απέναντι στην πλειοψηφία του λαού και τη θέλησή του!

Πηγή: dromosanoixtos.gr



Κώστας Γιαννιώτης: Σχετικά με τον συντάκτη




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου