Κυριακή 14 Μαΐου 2017

Ο Τζημερούλης, ένα «guter Junge»…

Νίκος Μπογιόπουλος


Υπάρχει ένα είδος αλήτη που ξεπερνάει τα «αποδεκτά» όρια της αλητείας. Είναι ο αλήτης που χτυπάει γυναίκες. Αυτός, λέγανε οι παλιοί, είναι αλήτης στο τετράγωνο.

Πάμε τώρα στο θέμα μας:

Ο Τζημερούλης ισχυρίζεται ότι δεν είναι εκείνος που προπηλάκισε την Μπαλού. Αλλά ότι ήταν η… Μπαλού και οι κομμουνιστές φίλοι της που προπηλάκισαν τον Τζημερούλη.

Θέμα πρώτο: Ο Τζημερούλης, όταν πέθανε ο Κάστρο, το 2016, καταγγέλθηκε ότι ανέβασε στο f/b φωτογραφίες του 2013 από τα νοσοκομεία της Αϊτής, όταν ξέσπασε επιδημία χολέρας στη χώρα, για να κατακρίνει το σύστημα υγείας μιας άλλης χώρας, της… Κούβας (http://www.altsantiri.gr/parapolitika/o-tzimeros-anevase-fotografies-apo-tin-aiti-gia-na-katakrini-ton-kastro/). Είναι δυνατόν ένας τέτοιος φιλαλήθης να λέει ψέματα;

Θέμα δεύτερο: Υπάρχει, λέει ο Τζημερούλης, και βίντεο που αποδεικνύει του λόγου του το αληθές. Επομένως μέχρι να εμφανιστεί το βίντεο (αν υπάρχει και αν εμφανιστεί) η μαρτυρία ενός ολόκληρου Περιφερειακού Συμβουλίου και 100 (!) αυτοπτών μαρτύρων, δεν ισχύει… Που σημαίνει ότι από δω και πέρα, ακόμα κι αν ένας φόνος επιβεβαιώνεται από δεκάδες παρόντες δεν θα είναι φόνος μέχρι να τον δούμε στο βίντεο. Πάει καλά…

Το λάθος του Τζημερούλη είναι ότι μέσα στην αγαθοσύνη του – τυπικό γνώρισμα όσων σκίζουν αφίσες εργατών – δεν σκέφτηκε να επικαλεστεί ένα ακόμα επιχείρημα υπέρ του: Ότι αγαπάει και σέβεται τις γυναίκες. Επομένως, πώς θα ήταν δυνατόν να έχει σηκώσει το χέρι σε μια γυναίκα.

Όπως ακριβώς το ακούτε και το διαβάζετε: Ο Τζημερούλης αγαπάει και σέβεται τις γυναίκες.

Εντάξει, ίσως όχι όλες. Υπάρχουν και εξαιρέσεις. Όπως για παράδειγμα η χαροκαμμένη μάνα του Παύλου Φύσσα.


Μετά από τα γλυκόλογα του Τζημερούλη για την Μάγδα Φύσσα, η Βάλια Κάλντα είχε γράψει:

«Στα ελληνικά δεν υπάρχει λέξη για όσους χάνουν το παιδί τους. Αν χάσεις τη μάνα σου είσαι ορφανός, αν χάσεις τον σύντροφό σου είσαι χήρα, αν σκοτωθεί το παιδί σου η ύβρις των άγραφων νόμων δεν επιτρέπει να σχηματιστεί όνομα για κάτι που διακόπτει τη φυσική αλληλουχία της ζωής».

Όμως, ο Τζημερούλης διέπραξε ακριβώς αυτό: Την ύβρη – κατά παράβαση κάθε γραπτού και άγραφου νόμου – να επιτεθεί στη μάνα που της δολοφόνησαν το παιδί της, το σπλάχνο της.

Μην πάει, πάντως, το μυαλό σας στην σκέψη ότι ο Τζημερούλης είναι ιδεολογικός «πρωτοξάδερφος» του Κασιδιάρη. Είπαμε: Αυτός (και εν αναμονή του βίντεο για όσα έγιναν στο Περιφερειακό) δεν χτυπάει γυναίκες πολιτικούς αντιπάλους του.

Αυτός, ο Τζημερούλης, «απλώς» τις βρίζει. Όπως έκανε με μια άλλη γυναίκα, την περιφερειακή σύμβουλο κυρία Δέσποινα Κουτσούμπα, την οποία περιέγραφε με τα ακόλουθα ευγενικά λόγια: «(…) ένα περίεργο, απροσδιόριστο ον από τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ»…

Τα προηγούμενα, ωστόσο, δεν αναιρούν ότι ο Τζημερούλης αγαπάει και σέβεται τις γυναίκες. Η απόδειξη είναι ατράνταχτη. Την γνώρισε το πανελλήνιο πριν 6 περίπου χρόνια όταν ο Τζημερούλης, αυτός ο ιπποτικός «Ρωμαίος» του ελληνικού «μενουμεευρωπαιστάν» έστειλε ανοιχτή επιστολή στην «Ιουλιέτα» της γερμανικής Καγκελαρίας. Στην Μέρκελ.

Εδώ να δείτε λατρεία προς το γυναικείο φύλο. Τύφλα να έχουν ο Σαίξπηρ και ο Γιάννης Πάριος, μαζί. Σας παρακαλώ, διαβάστε το γράμμα του Τζημερούλη στην Μέρκελ (http://www.capital.gr/o-kostas-stoupas-grafei/1307978/anoixti-epistoli-stin-merkel):

«Εξοχότατη» – ξεκινά το γράμμα του ο Τζημερούλης. Τι τρόποι!

Και συνεχίζει:

«(Εξοχότατη) σας ευχαριστούμε για τις προσπάθειες που κάνετε να προσφέρετε αίμα στην Ελλάδα, για να βγει από την εντατική (…)»

Αυτά το 2011. Λίγα χρόνια αργότερα, το 2015, ο Τζημερούλης έστελνε μηνύματα στην Μέρκελ (μέσω f/b και χωρίς το «εξοχότατη» – αυτό εννοείται), όπου την εκλιπαρούσε:

«Μέρκελ, τράβα την πρίζα! Τώρα! (…)»


Αλλά ας επιστρέψουμε στο ανοιχτό γράμμα του Τζημερούλη προς την καγκελάριο. Εκεί σε αυτό το γράμμα είναι που ο Τζημερούλης ενημερώνει την Μέρκελ ότι οι Έλληνες αγρότες

«όλα αυτά τα χρόνια, με πολιτική κάλυψη, εξαπατούσαν την Ε.Ε εμφανίζοντας εκτάσεις που δεν καλλιεργούσαν και ψεύτικη παραγωγή για να εισπράττουν τις επιδοτήσεις, ενώ τα χρήματα των Ευρωπαίων φορολογουμένων αντί να αξιοποιηθούν στην αναμόρφωση των καλλιεργειών και στον εκσυγχρονισμό της παραγωγής γινόντουσαν πολυτελή αυτοκίνητα και γλέντια στα νυχτερινά κέντρα της επαρχίας».

Όπως βλέπετε ο Ντάισελμπλουμ και οι δικές του δηλώσεις για τα ποτά και τις γυναίκες του Νότου ακολούθησαν εκείνες του «πληροφοριοδότη» Τζημερούλη.

Εκεί, σε αυτό το γράμμα είναι που ο Τζημερούλης ενημερώνει την Μέρκελ για τους Έλληνες δημόσιους υπαλλήλους ότι

«οι περισσότεροι είναι αμόρφωτοι και χαμηλής νοημοσύνης, χωρίς καμία ικανότητα αλλά και διάθεση για εργασία (…)».

Και εκεί σε αυτό το γράμμα είναι που ο Τζημερούλης, αφού πρώτα ενημερώνει την Μέρκελ τι είναι οι κομμουνιστές (σσ: «ομιλούντες σκελετοί του Σταλινικού Μουσείου») ακολούθως παραθέτει στην εξοχοτάτη τους βαθύτερους λόγους που τον πιάνει υστερία όταν βλέπει μπροστά του αφίσες του ΠΑΜΕ:

«Οι απεργίες τους είναι αυταπόδεικτα παράνομες, κανένας όμως δεν εφαρμόζει τον νόμο. Οι τραμπούκοι της ομάδας κρούσης του ΚΚΕ, του ΠΑΜΕ, εμποδίζουν πλοία να αποπλεύσουν, απαγορεύουν σε εργαζόμενους να πάνε στη δουλειά τους, κλείνουν δρόμους, λιμάνια, αρχαία μνημεία, όποτε το αποφασίσουν χωρίς κανείς να τους ενοχλεί».

Και να πως κλείνει εκείνο το γράμμα προς την Μέρκελ αυτή η ευγενική ψυχή, ο Τζημερούλης:

«Εξοχότατη, αν ήμουν στη θέση σας θα έλεγα “να πάει στο διάολο αυτή η απαίσια χώρα”. Εμείς, οι σκεπτόμενοι και αξιοπρεπείς Έλληνες σάς είμαστε ευγνώμονες (…)».

Αλήθεια, τώρα, βάλτε το χέρι στην καρδιά και απαντήστε: Θα μπορούσε ένα τέτοιο «guter Junge» που θα λέγανε και οι Γερμανοί, ένα τέτοιο «καλό παιδάκι» δηλαδή, μια τέτοια λεπτή ύπαρξη σαν τον Τζημερούλη, το ίδιο χέρι με το οποίο γράφει τέτοια γράμματα σε μια κυρία, να το έχει σηκώσει σε μια άλλη κυρία;

Πηγή: imerodromos.gr



Η Σφήκα: Επιλογές




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου