Κυριακή 19 Μαΐου 2019

Διονύσης Φλαμιάτος : “Ανυπότακτος” στο Ιόνιο και στην Ευρωβουλή

Ελλάδα


Ο Διονύσης Φλαμιάτος γεννήθηκε στην Πάτρα με καταγωγή από την Κεφαλονιά. Έχει σπουδάσει οικονομικά με εξειδίκευση στον τραπεζικό – ασφαλιστικό κλάδο και φιλολογία με μεταπτυχιακό στη συγκριτική γλωσσολογία.

Εργάζεται στον τραπεζο-ασφαλιστικό τομέα και συμμετέχει σε δομές Κοινωνικής Αλληλεγγύης στο εργασιακό του αντικείμενο (κόκκινα δάνεια κ.ά.) Έχει συνεχή παρουσία στο κίνημα κατά των πλειστηριασμών.

Είναι συντονιστής της επιτροπής αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη και μέλος της αντιπροσωπείας του Ντονιέσκ. Συμμετέχει από τα εφηβικά του χρόνια στους κοινωνικούς αγώνες και την Αριστερά.

Ιδρυτικό μέλος του ΔΗΚΚΙ και της Διοικούσας Επιτροπής του και μέλος της Πολιτικής Γραμματείας της ΛΑΕ. Σε αυτές τις εκλογές της 26ης Μαΐου συμμετέχει με διπλή ιδιότητα:

Σαν υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Ενότητας -Μέτωπο Ανατροπής, αλλά και σαν υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο Ανυπότακτο Ιόνιο με επικεφαλής τον υποψήφιος Περιφερειάρχη Στέφανο Σαμοΐλη.

Παλεύουμε για ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Χθες Τετάρτη βράδυ ο περιφερειακό συνδυασμός της ΛΑΕ “Ανυπότακτο Ιόνιο” με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Στέφανο Σαμοίλη, παρουσίασε τις θέσεις του σε συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο.


Πηγή: kefaloniapress.gr



Η Σφήκα: Επιλογές




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου