Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019

Απλά ξεκάθαρα, φασιστικά...

Λίλα Μήτσουρα


Ο asner η αλλιώς Γιάννης, είναι ένας ράπερ, για όσους δεν το γνωρίζετε. Ένας ράπερ που το χιπ χοπ του δίνει τροφή για σκέψη και συγκινεί.

Πριν λίγες μέρες, έδωσε μια παράσταση, ένα live, όπως λένε οι ακόλουθοι του, σε έναν χώρο στο Γκάζι. Όταν λοιπόν ο συγκεκριμένος ράπερ δίνει παραστάσεις πέφτουν καπνογόνα. Anser και καπνογόνα πάνε μαζί. Έτσι πάει αυτός, οκ; Άρα όποιος διοργανωτής τον καλεί αποδέχεται και την κουλτούρα του. Όπως λένε οι θαυμαστές του. Στο γκάζι λοιπόν, όταν εμφανίστηκε και έπεσαν τα πρώτα καπνογόνα, πολύ απλά του έκλεισαν τα μικρόφωνα, τα αφεντικά. Απλά ξεκάθαρα, φασιστικά...

Γιατί τα καπνογόνα ως γνωστόν είναι χειρότερα από τις τσιμινιέρες που ρουφούν τη ζωή μας στάλα στάλα. Απλά το ένα αποφέρει κέρδος για τους ολίγους και σκοτώνει τους πολλούς ενώ τα καπνογόνα τι προσφέρουν; τίποτα, ίσως μόνο λίγη διασκέδαση...

Ξεφτίλες γελοίοι! 29 του Νοεμβρίου έδωσε ένας ακόμα ράπερ μια παράσταση στον ταύρο. Ο δωδέκατος πίθηκος. Εκεί λοιπόν σε κάποια στιγμή, συνεννοείται με το κοινό του να πάρει το 1142 και όλοι μαζί την ώρα που θα απαντήσουν στη κλήση, να τραγουδήσουν το τραγούδι του ο ρουφιάνος. Το βίντεο που ακολουθεί τα λέει όλα.


Και αναρωτιέμαι πόσο πιο πολύ μπορεί μια κυβέρνηση να ξεφτιλιστεί; Να την κοροϊδεύουν όλοι για νόμους άδικους και άνισους; Όσο πιο αυστηρή παλεύει να είναι τόσο πιο γελοία γίνεται απλώς.

Ένας νόμος πρέπει να αφορά όλους τους πολίτες ανεξαιρέτως και να είναι για όλους δίκαιη. Αν τους επιβάλλεις την άποψη σου, με το έτσι θέλω τότε είσαι φασίστας απλός και καθαρός. Γιατί ακόμα και αν η άποψη σου είναι για το δικό μου καλό δεν μπορείς να μου την επιβάλλεις με το ζόρι. Πρέπει να θέλω και γω. Άρα εσύ ο που νομοθετείς σκέψου και τις δύο πλευρές, ίσα μερίδια και οι δύο, δίχως να δημιουργείς εντάσεις και διχόνοιες. Από τη στιγμή λοιπόν που το κάνεις έχοντας στο μυαλό σου μόνο τη μια πλευρά, το μόνο που θες είναι το διαίρει και βασίλευε.

Αλλά οκ, ουδέν κακό αμιγές καλού. Η νεολαία ξύπνησε και αντιδρά Με χαβαλέ με γελοιοποίηση με ό,τι... Δηλώνει παρούσα με τον δικό της τρόπο Ξεφτιλιστείτε και άλλο, μπορείτε... Έτσι θα τελειώσουμε μαζί σας μια ώρα αρχύτερα.



Λίλα Μήτσουρα: Σχετικά με τον συντάκτη




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου