Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021

Πανό στην πρυτανεία του ΕΚΠΑ ενόψει του συλλαλητηρίου στις 21 Γενάρη (VIDEO-ΦΩΤΟ)

Ελλάδα



Πανό του Φοιτητικού Συλλόγου της Φιλοσοφικής ανάρτησαν σήμερα το πρωί, στην πρυτανεία του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), φοιτητές και φοιτήτριες της σχολής, στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα στην κυβέρνηση πως ο αγώνας για να αποσυρθεί το απαράδεκτο νομοσχέδιο συνεχίζεται, δίνοντας τον τόνο μπροστά στην αυριανή σύσκεψη των ΦΣ της Αθήνας αλλά και στο φοιτητικό συλλαλητήριο της Πέμπτης 21/1.

Ο Φοιτητικός Σύλλογος της Φιλοσοφικής μαζί με τους Φοιτητικούς Συλλόγους Φυσικού, Νομικής, Μαθηματικού, Πληροφορικής, Ιστορικού - Αρχαιολογικού, Πολιτικού, Οικονομικού, Δασκάλων, Νοσηλευτικής και Τουρκικών Σπουδών του ΕΚΠΑ, Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, Μηχανολόγων Μηχανικών, Σχολής Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών (ΣΕΜΦΕ), Ναυπηγών και Νέων Εστιών του ΕΜΠ, Παντείου Πανεπιστημίου, Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών, Σχολής Μηχανικών, Σχολής Επιστημών Τροφίμων και Σχολής Εφαρμοσμένων Τεχνών και Πολιτισμού του ΠΑΔΑ και ο Σύλλογος Οικοτρόφων ΑΣΠΑΙΤΕ απαιτούν εδώ και τώρα την απόσυρση του νομοσχεδίου.

Λένε όχι στην Πανεπιστημιακή Αστυνομία, στο όρια φοίτησης και στις διαγραφές. Ξεκαθαρίζουν στην κυβέρνηση πως οι φοιτητές που παλεύουν για μόρφωση, δουλειά και δικαιώματα δεν είναι εγκληματίες. Απαιτούν να ανοίξουν οι σχολές από το εαρινό εξάμηνο με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της υγείας, να γίνουν ξανά φοιτητές.



Πηγή:902.gr



Η Σφήκα: Επιλογές




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου