Τρίτη 2 Μαΐου 2023

Επικίνδυνος και τυχοδιώκτης

Ελλάδα


Xτες βράδυ, ο Γ. Βαρουφάκης σε έναν ακόμα επικίνδυνο και τυχοδιωκτικό ρόλο έστησε αντισυστημική «ρεκλάμα» στον Κασιδιάρη, στο όνομα μάλιστα της «υπεράσπισης της δημοκρατίας», λέγοντας στο «Star» ότι δεν πρέπει να αποκλειστεί το μόρφωμα Κασιδιάρη από τις εκλογές, αφού «δεν είναι ποτέ λύση, στο όνομα του να καταπολεμήσεις ένα κόμμα που μάχεται τη δημοκρατία, να ακρωτηριάσεις την ίδια τη δημοκρατία»!

Το δικαιολόγησε λέγοντας ότι «θα ήθελα να μην υπάρχει το κόμμα Κασιδιάρη, να μην υπάρχει το αυγό του φιδιού που είχε εκκολαφτεί, αλλά αυτά παθαίνουμε (...) όταν η Αριστερά αποτυγχάνει να οργανώσει την αντίσταση στη λεηλασία των πολλών σε περίοδο κρίσης». Ρίχνει μάλιστα την ευθύνη για την εκκόλαψή του γενικά στην Αριστερά και όχι στο σύστημα και τους μηχανισμούς του. Εξάλλου είναι και ο ίδιος που μαζί με το ΣΥΡΙΖΑ υπηρέτησαν και υπηρετούν πολιτικές που στρώνουν το έδαφος στην ακροδεξιά. 

Πηγή:902.gr



Η Σφήκα: Επιλογές




1 σχόλιο:

  1. Δύσκολο να συμφωνήσει κανείς με τον Βαρουφάκη, εκτός κι αν -όπως εδώ- αυτοαναιρείται. Αυτοαναιρείται διότι ήταν πρωταγωνιστικός παράγοντας σ' αυτό το κακό θεατρικό έργο που παίχτηκε στην πλάτη μας και στο όνομα της Αριστεράς, το οποίο έφερε στην εξουσία τη σοβαρή Χρυσή Αυγή του Μητσοτάκη και της κουστωδίας του.

    Αλλά ποιος μπορεί να δεχθεί ότι οι δικαστές μπορούν να αποφασίζουν για το πολιτικό γίγνεσθαι; Μήπως έχουν την έξωθεν καλή μαρτυρία; Στο κάτω-κάτω της γραφής, υπάρχουν οι πρόνοιες του συνταγματικού νομοθέτη κι ο Κασιδιάρης, από το 2015 μέχρι σήμερα, θα μπορούσε να έχει καταδικαστεί τελεσίδικα όχι μια αλλά εκατό φορές!

    Ειρήσθω εν παρόδω, ας θυμηθούμε ότι η δίκη των εγκληματιών στη Νυρεμβέργη διήρκησε από τις 20 Νοεμβρίου του 1945 μέχρι την 1η Οκτωβρίου 1946 -ούτε ένα χρόνο, δηλαδή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή