Τάσος Καρβουνιάρης


Γεννήθηκα στα Νέα Λιόσια, σημερινό Ίλιον. Σπούδασα στην Πράγα από το 1984 έως το 1990 Κοινωνιολογία. Έζησα τα τελευταία χρόνια του «υπαρκτού», όπου είδα και το τέλος του, το 1989. Συμμετείχα στη Βελούδινη Επανάσταση, κάτω από πανό που έγραφε «Σοσιαλισμός με ανθρώπινο πρόσωπο».

Από τη μια μου μεγάλη αγάπη, τη Πράγα, το 1992 πήγα να ζήσω στη άλλη μου μεγάλη αγάπη, τη Βαρσοβία, ώσπου το 2001, αποφάσισα να γυρίσω στην Ελλάδα (και το μετανιώνω ακόμα).

Ασχολήθηκα με θεατρικές παραγωγές και γενικά με παραγωγές εκδηλώσεων. Έχω δουλέψει ως καθαριστής σε τρένα, σε ταχυδρομείο, σε εργοστάσιο υαλοβάμβακα, σερβιτόρος, μάγειρας, διανομέας φυλλαδίων, σε εκδοτική εταιρεία, σε τυπογραφείο, καθαριστής χιονιού, πωλητής, επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης εστιατορίου κλπ, κλπ…

Τώρα κάνω ανταποκρίσεις σε μέσα του εξωτερικού. Είμαι αθεράπευτα ρομαντικός, αντιφασίστας, αντιρατσιστής και αιθεροβάμων (Τό τελευταίο δεν με πειράζει καθόλου, αλλά ενοχλεί τους άλλους). Είμαι full ερωτευμένος. Θέλω να καταργηθούν τα μνημόνια με έναν νόμο. Το νόμο της λαϊκής αντίστασης.

Τάσος Καρβουνιάρης: Αναρτήσεις στην Σφήκα
ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΕΔΩ!