Πέμπτη, 8 Απριλίου 2021

Μητσοτάκης εναντίον λοιμωξιολόγων: Θα ήθελα να μη βγαίνουν στα κανάλια να πουν γιατί μειοψήφησανΘα ήταν χρήσιμο «οι ειδικοί να μη βγαίνουν στα κανάλια να πουν γιατί μειοψήφησαν» σημείωσε σήμερα στη συνέντευξή του στο STAR ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. 
Στο αγαπημένο του «σπορ», -την μετακύλιση ευθυνών σε άλλους (γιατρούς, επιστήμονες, πολίτες)- επιδόθηκε σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συνέντευξή του στο STAR.

Πιο αναλυτικά, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε σήμερα σχετικά με τα αντικροούμενα μηνύματα των κυβερνητικών στελεχών αλλά και ειδικών που προκαλούν σύγχυση στους πολίτες.

«Για τις αντιφατικές δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών, αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη. Δεν θα έπρεπε να υπάρχουν. Για τις διαφωνίες μεταξύ των ειδικών, δεν έχω λόγο» είπε, ενώ συμπλήρωσε με ύφος δεικτικό:

«Προσοχή. Οι διαφορετικές απόψεις όταν μιλάμε για ένα δυναμικό επιστημονικό φαινόμενο, είναι όχι απλά θεμιτές, είναι απολύτως αναμενόμενες. Όπως είπαμε, και για το ζήτημα των σχολείων υπήρχαν επιστήμονες οι οποίοι μειοψήφησαν. Θεωρώ όμως πολύ πιο χρήσιμο αυτοί οι οποίοι μειοψήφησαν, για να δώσω ένα παράδειγμα, να μην βγουν στα κανάλια να εξηγήσουν γιατί μειοψήφησαν από τη στιγμή που υπάρχει μία απόφαση της Επιτροπής».

 

Πηγή:rosa.gr


Η Σφήκα: Επιλογές
1 σχόλιο: