Τετάρτη 24 Μαΐου 2023

Στο μπλέντερ...της αθλιότηταςΘυμάστε τις γραφικότητες του Λεβέντη (της Ενωσης Κεντρώων) που μοίραζε καρκίνο σε όποιον δεν ψήφιζε το κόμμα του; Ε, κάτι παρόμοιες αθλιότητες κάνουν αυτές τις μέρες επώνυμα και ανώνυμα στελέχη και οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ, κυρίως στο διαδίκτυο, βρίζοντας ασύστολα και λοιδορώντας αδιάκριτα τον απλό κόσμο, τον οποίο ενοχοποιούν για την εκλογική τους κατάρρευση. Φτάνουν μάλιστα σε τέτοιο σημείο απανθρωπιάς, ώστε να λένε «καλά να πάθεις» σε σεισμόπληκτους, πυρόπληκτους και πλημμυρόπληκτους στις περιοχές που επικράτησε εκλογικά η ΝΔ! Χαρακτηριστικό παράδειγμα η δημοσιογράφος της «Αυγής» Ευγενία Λουπάκη, η οποία στον λογαριασμό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πάνω από τη φωτογραφία ενός σεισμόπληκτου στην Κρήτη, που ζητάει να υπάρξουν επιτέλους μέτρα στήριξης και προστασίας, γράφει: «Τι να ζητούν; Αφού την ψήφισαν (τη ΝΔ) με χέρια και με πόδια ας κάτσουν άλλη μια τετραετία ξεσπιτωμένοι, δεν πειράζει». Βέβαια, από κάτω τα αρνητικά σχόλια πέφτουν βροχή. Ομως, αυτό δεν φαίνεται να νοιάζει τους οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ, που χώνουν ό,τι βρουν στο μπλέντερ της μετεκλογικής αθλιότητας.

Η στάση τους πάντως επιβεβαιώνει και κάτι άλλο: Οτι, όπως η ΝΔ και τα άλλα αστικά κόμματα, ο ΣΥΡΙΖΑ αντιμετωπίζει τους ανθρώπους που υποφέρουν ως εκλογική πελατεία και μόνο. Οπότε, σου λέει, αφού δεν με ψήφισες, βγάλτα τώρα πέρα μόνος σου! 
\
Μόνο το ΚΚΕ στέκεται με συνέπεια δίπλα στον λαό και τα προβλήματά του, χωρίς να διαχωρίζει τους εργαζόμενους, τους βιοπαλαιστές, τη νεολαία σε «μπλε», «πράσινους», «ροζ» κ.τ.λ. Γι' αυτό είναι το μοναδικό κόμμα που μπορεί να εκφράσει τα πραγματικά τους συμφέροντα απέναντι στη ΝΔ και σε οποιαδήποτε αντιλαϊκή κυβέρνηση, να αποτελέσει δηλαδή τη μόνη γνήσια εργατική - λαϊκή αντιπολίτευση.


Πηγή:rizospastis.grΗ Σφήκα: Επιλογές
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου