Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023

Το Ισραήλ είναι κράτος εποίκων.



Το οραματίστηκε με θρησκευτικές βάσεις και προετοίμασε η οργάνωση των Σιωνιστών Εβραίων (η Σιών είναι πόλη της Ελβετίας όπου είχαν την έδρα τους) με επικεφαλής τον διεθνή τραπεζίτη, θεματοφύλακα των λεηλασιών των βασιλέων και αυτοκρατόρων της Ευρώπης, και δανειστή κρατών Rothchild.
 
Για ιδιαίτερους λόγους που αφορούν καθεμιά, την δημιουργία κράτους εποίκων στην Παλαιστίνη, ενέκριναν μετά τον Β' Π.Π., οι "Μεγάλες Δυνάμεις της εποχής.
 
Πρώτο βιολί η Μ. Βρετανία στην οποία είχε περιέλθει η ευρύτερη περιοχή (και η Κύπρος) μετά την κατάρρευση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας. Από τις σωζόμενες επιστολές και επίσημα κείμενα είναι προφανές ότι η Μ. Βρετανία ενεργούσε υπέρ των Σιωνιστών και ενέπαιζε τους Παλαιστίνιους και τους υπόλοιπους Αραβες.
 
Ως διακριτή οντότητα μέσα στον αποκαλούμενο "αραβικό κόσμο", οι Παλαιστίνιοι ενδιαφέρονταν για την δημιουργία διακριτού, δικού τους κράτους στην περιοχή που κατοικούσαν, με κινήματα κατά των Βρετανών και πριν τον Β' Π.Π. 

Ο εποικισμός από Εβραίους είχε ξεκινήσει, με τις ευλογίες των Βρετανών, πριν τον πόλεμο, αλλά οι αριθμοί ήταν μικροί. Οι επεκτάσεις όμως των εποίκων και οι μέθοδοι που χρησιμοποιούσαν είχαν προκαλέσει και τότε την οργή των Αράβων.
 
Ευνόητο είναι ότι όταν πηγαίνεις σε έναν τόπο ξένο, θα είσαι προσεκτικός. Το ερώτημα είναι, ποιος έδιδε στα μέλη της οργάνωσης της Σιών, το δικαίωμα να υπερβαίνουν το μέτρο και, αντίστροφα ποιος τους έβαλε να το κάνουν και δεν τους συνέστησε να τηρούν το μέτρο; Κρατείστε το γιατί η απάντηση σε πολλά ερωτήματα ξεκινά από αυτό το ερώτημα.
 
Ενα επίσης αυτονόητο που παραβιάστηκε είναι ότι αυτός που σκοπεύει σε ειρηνικό εποικισμό, πρώτα θα πρέπει να έλθει σε φιλική επαφή με τον κάτοικο της περιοχής που θέλει να συγκατοικήσει. Να το συζητήσει μαζί του, να φέρει "δώρα", να γίνει φίλος και αποδεκτός. Ακόμα και να σχεδιάσει με τους κατοίκους της περιοχής και να πολεμήσει για την αποτίναξη του αποικιοκράτη και την κοινή πορεία σε ένα ενιαίο νέο κράτος.
 
Το έπραξε; ΟΧΙ δεν το έπραξε. Ηλθε φορετός από τον αποικιοκράτη ταυτιζόμενος με αυτόν και με την βία, δυνατότητα που του έδωσαν, τον συμβούλευσαν και τον στήριξαν να πράξει οι Βρετανοί (προφανώς και τα νέα αφεντικά της Δύσης).
 
Από τότε και μέχρι σήμερα, με μυριάδες εποίκους να συρρέουν, - και με τους προοδευτικούς "αναρχοκομουνιστές" Εβραίους Ασκενάζι της Ευρώπης εξοντωμένους στα ναζιστικά στρατόπεδα, το Ισραήλ πορεύτηκε και πορεύεται με τις ίδιες εντολές, την ίδια επιθετικότητα και τις ίδιες "πλάτες". Εξοπλισμένο με πυρηνικά όπλα και με μία τεράστια για το μέγεθός του πολεμική μηχανή, χτυπάει όποτε θέλει, όποιο άλλο κράτος της περιοχής (και ακόμα παραπέρα θέλει), καταπατεί τα ψηφίσματα του Ο.Η.Ε., απολαμβάνοντας ασυλία που του παρέχουν οι πάτρωνες του.
 
Αντί να αποτελέσει ένα κράτος γέφυρα για τους ανθρώπους και τις αντιλήψεις τους, αποτελεί διαρκή διεθνή παραβάτη και ταραξία, που αναμειγνύεται στα εσωτερικά των άλλων κρατών της περιοχής και δημιουργεί διαρκώς εσωτερικά ζητήματα, ώστε να τους καταστήσει αδύναμους.
 
Αυτό κράτος, με αυτό το DNA και τον σκοπό είναι ιστορικά θνησιγενές νομοτελειακά, όπως όλα τα βασίλεια και κρατίδια που πέρασαν από την περιοχή αυτή.
 
Αυτό που έπρεπε να κάνει το κράτος του Ισραήλ για να υπάρχει και θα πρέπει να κάνει τώρα είναι να τείνει άδολη χείρα βοηθείας στους λαούς της περιοχής. 
Να προσφέρει γνώσεις, εργαλεία και δυνατότητες, να αδελφωθεί με τους λαούς της περιοχής. Ας το ξεκινήσουν οι νοήμονες Εβραίοι τώρα.
Οσο για τους λεηλατητές "σταυροφόρους" της Δύσης, είναι για μία ακόμα φορά ντροπή και αίσχος τα όσα πράττουν και ο άθλιος ρόλος που έδωσαν στο Ισραήλ και στον λαό του. 
Οι Δυτικοί, κατά ιστορική νομοτέλεια, θα στριμωχτούν και πάλι, από την ανατολή, ιδίως όταν το ανοσιούργημα των Η.Π.Α. καταρρεύσει.




Η Σφήκα: Επιλογές




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου