Σάββατο 8 Ιουνίου 2024

3 λόγοι για... χυλόπιτα στον Κ. Μητσοτάκη στο ραντεβού της Κυριακής



Αρχικά ζητούμε την κατανόηση των αναγνωστών για τον τίτλο αυτού του σχολίου.

Έχει αναφορά στο νέο TikTok του Πρωθυπουργού, όπου ο Κ. Μητσοτάκης μετά το έρμο ζωντανό, τον Πίνατ, τα καπέλα και τα παπούτσια, επιστράτευσε και τη «συμβουλευτική» σε ερωτευμένους νέους για να αραδιάσει στη συνέχεια... «καμουφλαρισμένη» την αντιδραστική του πολιτική σε όλους τους τομείς της ζωής.

Αφού, λοιπόν, έκανε intro λέγοντας ότι θα δώσει συμβουλές για απαγορευμένες ενέργειες (red flags) στο πρώτο ραντεβού δύο εν δυνάμει εραστών, είπε ότι αυτό το έκανε για να κερδίσει την προσοχή των νέων και ξεκίνησε το παραμύθι.

Ο πρωθυπουργός είχε το θράσος να αναφέρει πως στηρίζει τους μαθητές με «ψηφιακά» φροντιστήρια και σχολεία, κρύβοντας πως έτσι βάζει επιπλέον κόφτες στο να έχουν οι μαθητές τους εκπαιδευτικούς που έχουν ανάγκη για να μορφώνονται ολοκληρωμένα, την ίδια ώρα μάλιστα που στα «ψηφιακά» σχολεία η πτώση σοβάδων από τα ταβάνια έχει γίνει καθημερινότητα.

Ο πρωθυπουργός είχε το θράσος να αναφερθεί στα έργα υποδομών που γίνονται στη χώρα. Τα έργα που χρυσοπληρώνει ο ελληνικός λαός με δυσβάσταχτη φορολογία, γίνονται μόνο σε τομείς που οι μεγάλοι όμιλοι προσβλέπουν πως θα κερδοφορήσουν, στη συνέχεια παραδίδονται στις εταιρείες και ο λαός συνήθως τα ξαναπληρώνει με πανάκριβα διόδια!

Ο πρωθυπουργός δεν ντράπηκε να αναφερθεί στα «μέτρα» της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της πολύμορφης βίας που υφίστανται οι γυναίκες, τη στιγμή που η Κυριακή σκοτώθηκε έξω από ένα αστυνομικό τμήμα γιατί το «περιπολικό δεν είναι ταξί». Τη στιγμή που σε όλη την Αττική οι ξενώνες φιλοξενίας κακοποιημένων γυναικών είναι μετρημένοι στα δάχτυλα!

Ο πρωθυπουργός, λάτρης της εικονικής πραγματικότητας και επηρεασμένος πλέον από την «αλήθεια» και τα «φίλτρα» των social media αναφέρθηκε και στα «μέτρα» της κυβέρνησης για την αναβάθμιση της Υγείας! Της κυβέρνησης που με τα απογευματινά χειρουργεία επί πληρωμή έβαλε τιμοκατάλογο στην ανθρώπινη ζωή. Της κυβέρνησης που συνεχώς αναμασά πως αναβαθμίζει της υποδομές των νοσοκομείων και κρύβει πως τα νοσοκομεία «αναβαθμίζονται ενεργειακά» για να ταϊστούν διάφοροι όμιλοι των κατασκευών και των πανάκριβων «πράσινων» οικοδομικών υλικών, όμως δεν έχουν γιατρούς και νοσηλευτές. Πάνω από 3.000 παιδιά είναι σε λίστες αναμονής για χειρουργείο!

Για να μην το κουράζουμε, να ξεκαθαρίσουμε το εξής: Ο μόνος τρόπος για να ρίξουμε χυλόπιτα στη ΝΔ την Κυριακή είναι ένας: πάμε κάλπη και ψηφίζουμε ΚΚΕ! 


Πηγή: 902


Η Σφήκα: Επιλογές




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου