Τρίτη 16 Ιουλίου 2024

ΛΑΡΚΟ Δεν έχει όρια η χυδαιότητα της κυβέρνησης - «Έκοψε» ακόμη και τα χειρουργεία σε βαριά αρρώστους

Ελλάδα


Δεν έχει όρια η χυδαιότητα και η εκδικητική στάση της κυβέρνησης απέναντι στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ, καθώς άφησε βαριά αρρώστους, ακόμη και με προγραμματισμένο χειρουργείο, χωρίς ασφαλιστική κάλυψη, παρά τις δεσμεύσεις της ότι το ασφαλιστήριο συμβόλαιο για αυτές τις περιπτώσεις θα ίσχυε και μετά τις απολύσεις.

Ακόμη πιο εξοργιστικό είναι το γεγονός, ότι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ με προγραμματισμένο χειρουργείο ενημερώθηκαν από τους γιατρούς τους ότι το χειρουργείο τους ακυρώνεται καθώς πλέον δεν ισχύει το ασφαλιστήριο συμβόλαιο που κάλυπτε τα νοσήλειά τους. Μάλιστα η ειδοποίηση τους έγινε πριν καν ένας ενημερωθούν οι εργαζόμενοι ότι απολύονται, κάτι που δείχνει ότι η ασφαλιστική εταιρεία και οι ιδιωτικές κλινικές ειδοποιήθηκαν σε προτεραιότητα για τις εγκληματικές αποφάσεις της κυβέρνησης.

Την ίδια στιγμή το ιατρείο στη Λάρυμνα έχει πάψει ουσιαστικά να λειτουργεί, καθώς οι εργαζόμενοι νοσηλευτές δεν έχουν υπογράψει συμβάσεις. Μάλιστα βρίσκονται μπροστά στον κίνδυνο αν ανανεώσουν τη συμβάσεις τους να χάσουν τα προγράμματα εργασίας για το απολυμένο προσωπικό της ΛΑΡΚΟ.

Πριν ακόμη δηλαδή στεγνώσει το μελάνι των απολύσεων, το αφήγημα της κυβέρνησης και του ειδικού διαχειριστή περί ετοιμότητας για την επόμενη μέρα κατέρρευσε. Μαζί του καταρρέει και η δήθεν φύλαξη και διασφάλιση των εγκαταστάσεων, καθώς αυτό που αναδείχθηκε είναι ότι δεν υπάρχει καμία μέριμνα, κανένα σχεδιασμός. Το εργοστάσιο και υπόλοιπες εγκαταστάσεις παραμένουν αφύλακτες και εκτεθειμένες απέναντι σε κάθε κίνδυνο ακόμη και αυτόν τις πρόκλησης βιομηχανικού ατυχήματος. 

Πηγή: 902


Η Σφήκα: Επιλογές




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου