Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Αποκάλυψη: Παζάρια κυβέρνησης και Χρυσής Αυγής με διαιτητή τη Μέρκελ




Τεράστια δημοσιογραφική επιτυχία του μπλογκ μας! Ακολουθεί σε αποκλειστικότητα ο έγκυρος και διασταυρωμένος σημερινός διάλογος μεταξύ των μνημονιακών ανδρείκελων του ΠΑΝΔΟΚ και της Χρυσής Αυγής, υπό την εποπτεία της Αυτού Καγκελαριοτάτης.

Χρυσή Αυγή προς ΠΑΝΔΟΚ:
«Ρε καραγκιόζηδες, αν δεν μας αφήσετε ελεύθερους θα παραιτηθούμε από βουλευτές και θα γίνουν έκτακτες εκλογές για τις έδρες μας!»

ΠΑΝΔΟΚ προς Μέρκελ:
«Αφεντικό, μας απειλούν με εκλογές. Τι να κάνουμε;»

Μέρκελ προς ΠΑΝΔΟΚ:
«Τι λένε οι δημοσκοπήσεις;»

ΠΑΝΔΟΚ προς Μέρκελ:
«Ότι θα πάμε άπατοι. Αλλά υπάρχουν και χειρότερα…»

Μέρκελ προς ΠΑΝΔΟΚ:
«Δηλαδή;»

ΠΑΝΔΟΚ προς Μέρκελ:
«Υπάρχει συνταγματικό και νομικό κενό για το τι γίνεται με το μπόνους των 50 εδρών που είχαμε πάρει: Μπορεί ναι μεν οι εκλογές να αφορούν μόνο 18 έδρες, αλλά αν ο ΣΥΡΙΖΑ περάσει τη διαφορά (δύσκολο, αλλά όχι αδύνατο) με την οποία τον νικήσαμε στις εκλογές, μπορεί να διεκδικήσει ΚΑΙ ΤΙΣ 50 ΕΔΡΕΣ ΤΟΥ ΜΠΟΝΟΥΣ και να γίνει κυβέρνηση ΑΥΤΟΜΑΤΑ !!!»

Μέρκελ προς ΠΑΝΔΟΚ:
«ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ρε κωθώνια;;»

ΠΑΝΔΟΚ προς Μέρκελ:
«Όχι… Αλλά ακόμα και έτσι να μη γίνει, θα ξεφτιλιστούμε τόσο που μετά δεν θα αποφύγουμε τις (γενικές) εκλογές με τίποτα!»

Μέρκελ προς ΠΑΝΔΟΚ:
«Αχ τι μου ξημέρωσε της καγκελαριοτάτης, πάνω που κέρδισα τις εκλογές στη Γερμανία! Λοιπόν, μία λύση μόνο υπάρχει.»

ΠΑΝΔΟΚ προς Μέρκελ:
«Ποια;»

Μέρκελ προς ΠΑΝΔΟΚ:
«Είναι να ρωτάτε ρε ηλίθιοι; ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩ!! Δώστε τους ό,τι σας ζητήσουν!!»

.
.
ΠΑΝΔΟΚ προς Μέρκελ:
«Ναι, αλλά έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα ο κόσμος θα μας λιντσάρει…»

Μέρκελ προς ΠΑΝΔΟΚ:
«Ε, αφήστε έναν μέσα για ξεκάρφωμα, τον λιγότερο γνωστό και ταυτόχρονα πιο “κοινό” εγκληματία. Ούτως ή άλλως, πιστεύω ότι πετύχαμε τον σκοπό μας: Τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής σίγουρα μετά από όλο αυτό θα πέσουν και θα τα καρπωθείτε εσείς, στο εξωτερικό φάνηκε ότι, ε, βρε αδερφέ κάτι κάνετε κατά του φασισμού, οι βλάκες οι συριζαίοι από τις ξεψυχισμένες τους αντιδράσεις φαίνεται ότι τρομοκρατήθηκαν μην τους μαζέψετε και εκείνους, και όσοι φασίστες έμειναν ελεύθεροι θα είναι πιο πειθήνιοι μετά τις διώξεις και καλύτερα όργανα του συστήματος. Τέσσερα στα τέσσερα λοιπόν!! ΕΠΙΤΥΧΙΑ. Δεν υπάρχει λόγος να κρατάμε άλλο τα παιδιά μέσα στα υγρά κελιά της ΓΑΔΑ. Μπορεί να πουντιάσουν, αλλάζει και ο καιρός…»

ΠΑΝΔΟΚ προς Μέρκελ:
«Εντάξει, ελήφθη.»

ΠΑΝΔΟΚ προς Χρυσή Αυγή:
«Ε, μάγκες, καλά νέα, βγαίνετε! …ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΒΡΕ ΚΟΥΤΑ!!! Ποιό κατηγορητήριο ο μισός ποινικός κώδικας και βλακείες; Καλή καρδιά να υπάρχει και όλα συγχωρούνται. Άλλωστε δεν είσαστε ύποπτοι ότι θα τα ξανακάνετε, φαίνεστε από τη φάτσα. Μη νομίζετε, είμαστε φοβεροί φυσιογνωμιστές εμείς. Αφού εδώ και 40 χρόνια έχουμε ψυχολογήσει 10 εκατομμύρια ηλίθιους και τους λέμε ό,τι να ’ναι και μας ψηφίζουν. Λοιπόν, περασμένα-ξεχασμένα. Ελπίζουμε να μην ταλαιπωρηθήκατε πολύ, εεε;»

.
.
ΥΓ1
Θυμάστε τι λέγαμε σε προηγούμενο κείμενο για το ότι το σύστημα εν όψει εκλογών έχει ΗΔΗ αρχίσει στο παρασκήνιο να ανασυντάσσει τον ακροδεξιό χώρο; Και ότι μέλη της χρυσής αυγής θα είναι σίγουρα μέρος του όποιου νέου μορφώματος-εκτρώματος;

Ε, νέο κόμμα δεν φτιάχνεις με την Ουρανία και τον γκόμενό της. Θέλεις κάποια από τα γνωστά, δοκιμασμένα (και πλέον “αθωωμένα”!) πρωτοπαλίκαρα.

ΥΓ2
Κλείνουμε (έτσι, χωρίς λόγο βρε αδερφέ), με μια μαντινάδα αγνώστου προελεύσεως, όπως επίσης και μυστηριώδους, κρυφού, συμβολικού και αλληγορικού νοήματος (αχ, αυτή η λαϊκή μας παράδοση…)

“Για να φυτρώσει απ’ την αρχή φασιστικό βλαστάρι
γουστάρει Παναγιώταρο και θέλει Κασιδιάρη.
Μόνο προσέξτε τέρατα μην πάρουμε στειλιάρι
μπάτσους, ναζί και δικαστές μην κάνουμε κουβάρι.
Κανάλια, αστοί και Τρόικα, σας πήραμε χαμπάρι
μια συμμορία όλοι σας και ο διάολος θα σας πάρει.”