Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Μαρία Στρίγκου και "Λόγων Παίγνια" σήμερα 10 με 12 στον clipartradio


Παρασκευή σήμερα. Και τα βραδάκια κάθε Παρασκευής στις 10 έχουμε ραδιοφωνικό "Λόγων Παίγνια" με εσάς, εμάς και τις μουσικές που αγαπάμε.

«Λόγου Περι/πλάνηση».Ο λόγος είναι φτερό στον άνεμο. Αναχωρεί, επιστρέφει, πετά και στροβιλίζεται. Χτίζει και γκρεμίζει. Γεννά και καταστρέφει. Ζευγαρώνει και χωρίζει. Αγαπά να μισεί. Και μισεί να αγαπάει.Ο λόγος είναι μαχαίρι και φυλαχτό. Εργαλείο και κόσμημα. Αγκαλιά και φυλακή. Η Μαρία Στρίγκου χαϊδεύει τα λόγια κι αφήνει ελεύθερες τις μουσικές. Κι η υπέρβαση κάνει τα δικά της. Δεν χρειάζονται δικαιολογίες για να...

Μετρό Σύνταγμα

Φορούσες κόκκινες ελβιέλες, σκισμένο τζην παντελόνι και κόκκινο μπουφάν. Πότε θα γυρίσεις να με κοιτάξεις όμορφε μελαχροινέ μου;

Η μοναξιά βολτάρει στις ράγες του Μετρό και στις στροφές του ποιήματος. Απόψε στις 10μμ Λόγου Περί / Πλάνηση με αγγελίες αναζήτησης, απόπειρες συνάντησης και πικάντικες εξομολογήσεις. Δύο ποιήτριες μας συντροφεύουν μ' έναν λόγο βαθιά ανθρώπινο, γλυκό και πικρό συνάμα. Η Μαρία Κουλούρη και η Ιωάννα Μουσελιμίδου.


Μαρία Στρίγκου και "Λόγων Παίγνια σήμερα". Σκέφτεστε κάτι καλύτερο γι απόψε? Να ετοιμάζεστε από τώρα γιατί η νύχτα προβλέπεται καυτή!


Μην ξεχάσετε να μπείτε και στο chat του Σταθμού για αφιερώσεις (κριτική) και κουβεντούλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου