Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Αγρια επίθεση Λαζόπουλου σε ΣΥΡΙΖΑ

Λάκης Μπέλλος


♦ Εννοείται ότι στον ΣΥΡΙΖΑ είναι εξοργισμένοι για την άγρια επίθεση που έκανε εναντίον του ο Λαζόπουλος στο χθεσινοβραδινό «Τσαντίρι».

♦ Θα βγει και ανακοίνωση που θα τον λένε μέχρι και Γκεμπελάκη Λαζόπουλο.

♦ Η άγρια επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύεται από τα εξής:

1. Δεν έσκισε ζωντανά το Μνημόνιο επί σκηνής θεάτρου «Βέμπο».

2. Πόση προβολή έγινε στον Τσίπρα και πόση στον Καμμένο; Μόνο με το αριστερό χέρι στον γύψο δεν βγήκε.

♦ Φυσικά διαψεύδεται και είναι άγριο τρολάρισμα ότι ο Τσίπρας στην προγραμματισμένη ομιλία του στη Λάρισα δεν μίλησε, αλλά έβαλε σε γιγαντοοθόνες να παρακολουθούν όλοι το «Αλ ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝ.ΕΛΛ. News».

♦ Ο Τσίπρας αγανακτισμένος από όσα είδε στο τέλος της εκπομπής πήγε στο μικρόφωνο και είπε ένα ανέκδοτο με γριές που κλάνουν.

♦ Πρόσθεσε επίσης ότι με τέτοια προβολή που έγινε για τα άλλα κόμματα, έπρεπε να βάλει σήμανση ότι περιέχει τοποθέτηση πολιτικών κομμάτων.

♦ Το ίδιο επιθετικοί ήταν η Τρέμη, ο Πρετεντέρης, ο Ευαγγελάτος χθες το βράδυ στο δελτίο ειδήσεων, αλλά με τον Μεϊμαράκη. Οχι όπως με την Κωνσταντοπούλου την προηγούμενη μέρα που την είχαν στα όπα όπα.

♦ Ελεγαν ότι ο Πρετεντέρης είχε πάθει 15 εγκεφαλικά με τη Ζωή. Αν είναι έτσι, με τον Βαγγέλα χθες που καβγάδισαν αγριότατα πρέπει να έπαθε 30.

♦ Ο Μεϊμαράκης έδειξε σε αυτή τη συνέντευξη ότι έχει βελτιώσει πολύ την προφορά του και δεν μιλάει σαν βαρύμαγκας. Προφέρει άψογα και τις ξένες λέξεις. Τη λέξη «ΠοΝΤέμος» την προφέρει όπως τη λέξη «ΚοΝΤοσούβλι».

♦ Και πάρ' την κάτω την Τρέμη να λέγονται τέτοιες λέξεις στην εκπομπή της. Ακου κοντοσούβλι!

♦ Ρωτήθηκε για τον Φλαμπουράρη, αλλά δεν θέλησε να σχολιάσει γιατί δεν ήξερε, όπως ανέλυσε, αν υπήρχε και πόση ήταν η μπροστάντζα.

♦ Τον Βαγγέλα τον ευχαριστούμε όλοι γιατί σε τέτοιες δύσκολες εποχές προσφέρει άφθονο γέλιο. Δεν τον έχουν ανακαλύψει ακόμα η «Μπιλντ» και το «Μπλούμπεργκ». Θα γίνει Βαρουφάκης με μουστάκι.

♦ Θα κάνει και εμφανίσεις λάιφ στάιλ με τη σύζυγό του και φόντο τον τσολιά της Βάρης τρώγοντας σπληνάντερο. Να φανταστούμε να λέει τη λέξη «σπληνάντερο» στο ρεπορτάζ η Τρέμη!

♦ Διακόπτουμε όμως για άλλες ειδήσεις. Η Κωνσταντοπούλου ήταν η ομιλήτρια της κεντρικής συγκέντρωσης της ΛΑ.Ε. στην Αθήνα. Ο αρχηγός Λαφαζάνης ήταν δίπλα και μετέφραζε στη νοηματική.

♦ Κόσμο δεν είδα και πολύ. Χωρούσε στο ταξί που πήγαινε Νομισματοκοπείο.

♦ Επιμένει στο 10% ο Σταύρος Θεοδωράκης. Στο ίδιο ακριβώς ποσοστό συμπτωματικά επιμένει και ο Λεβέντης. Αυτό είναι το ντέρμπι.

♦ «Αιδώ και τώρα» φώναζε στη χθεσινή συγκέντρωση η Φώφη. Το σύνθημα λογικά θα έπρεπε να είναι «Αιδώς και τώρα» ή «Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ».

♦ Ο Κουτσούμπας παραπονέθηκε στη χθεσινή ομιλία του ότι η ΕΡΤ τον παχαίνει.

♦ Επανερχόμαστε στο θέμα μας: Και βέβαια ο Λαζόπουλος σάτιρα και επίθεση στον Μεϊμαράκη όσο πατάει η γάτα. Του είπε λιγότερα ο Λάκης από όσα έσουρνε στην Ντενίση.

♦ Εκανε και διαφήμιση μάλιστα στο ΚΚΕ ότι έχει τις ίδιες θέσεις με τη Χρυσή Αυγή. Ποιος θα το περίμενε στον Περισσό ότι θα είχε τόση διαφήμιση, σε μια εκπομπή που έπεσε σύρμα και την είδαν 10.000.000 θεατές, διπλάσιοι δηλαδή κι από το ντιμπέιτ;

♦ Η Μαρία Χούκλη διαμαρτυρήθηκε στο «Τσαντίρι» ότι ξέχασε να πει ο Λαζόπουλος ότι θα γίνει η Δευτέρα Παρουσία αν βγουν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛΛ.

ΕΦ-ΣΥΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου