Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Deutsche BΑAAAAM!!!

Πιτσιρίκος


Ο Δόκτωρ Σόιμπλε άφησε να διαρρεύσουν πληροφορίες από το υπουργείο του πως σκοπεύει να τιμωρήσει σκληρά την Βρετανία προκειμένου να αποφύγει στο μέλλον νέες αποσχιστικές κινήσεις από την Αγία Γερμανική αυτοκρατορία.

Ταυτόχρονα οι σαλτιμπάγκοι του Δόκτορος –που δεν έχουν εκλεγεί από κανένα κερατά– πετάνε την μία πaπαριά μετά την άλλη. Ντάισεμπλούμ, Γιουνγκέρ, και Τούσκ.

Πρόσφατα στην ομάδα προστέθηκε και και η κ. Στούρτζεον από την Γλασκώβη.

Είναι προφανώς ότι όλοι αυτοί απευθύνονται στους χαχόλους που τους υποστηρίζουν, αφού γνωρίζουν πολύ καλά πως εκτός από τον εαυτό τους κανένα άλλο δεν μπορούν να τιμωρήσουν και μάλιστα σκληρά.

Παράταση στην αποσταθεροποίηση θα οδηγήσει στην εκτόξευση των επιτοκίων δανεισμού σε μια σειρά από ευρωπαϊκές χώρες – τις γνωστές, και σε επιδείνωση της κατάστασης των ευρωπαϊκών τραπεζών.

Φυσικά κάποια από τα γ@μησιάτικα της νέας επιδείνωσης της κρίσης θα τα φορτωθεί ο προϋπολογισμός του Δόκτορος αλλά τα περισσότερα θα πληρωθούν από τους ευρωπαϊκούς λαούς, του βρετανικού συμπεριλαμβανομένου.

Πέρα από τις εξαγωγές των καταπληκτικά μη ρυπογόνων αυτοκινήτων της Γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας –το 20% των παραγόμενων αυτοκινήτων από εργοστάσια που στην βρίσκονται στην Γερμανία, πηγαίνει στο ΗΒ – υπάρχει και μια υπέροχη τράπεζα στην Αγία Αυτοκρατορία που προβληματίζει όσο τίποτα άλλο τον Δόκτορα.

Μια τράπεζα το όνομα της οποίας όλοι προσπαθούν να ξεχάσουν.

Πρόκειται φυσικά για την Deutsche Baaaam …συγγνώμη Deutsche Bank ήθελα να πω.

Μια τράπεζα της οποίας τα τοξικά και μη τοξικά παράγωγα ανέρχονται στο αστρονομικό ποσό των 65 plus (65 με 100 λένε) τρισ. δολάρια, την στιγμή που το παγκόσμιο δημόσιο χρέος προσεγγίζει τα 60 τρισ., το παγκόσμιο ΑΕΠ βρίσκεται μεταξύ των 65 και 70 τρισ. δολαρίων και το συνολικό ΑΕΠ της ΕΕ (με την Βρετανία μέσα) αγγίζει τα 16 τρισ. δολάρια.

Η τράπεζα λοιπόν αυτή – που από την αρχή του χρόνου είχε χάσει το 20% της χρηματιστηριακής της αξίας – μοιάζει με πυρηνική βόμβα στα θεμέλια του παγκόσμιου καπιταλιστικού συστήματος.

Είναι επιπλέον εκτεθειμένη σαν την πoυτάνα στο City του Λονδίνου, το οποίο με εκδικητική μανία απειλεί να καταστρέψει ο Δόκτορας.

Παίρνοντας όλα αυτά υπόψη μου, εγώ ένας Έλληνας που έφυγε από το Προτεκτοράτο του Δόκτορος κι έφαγε «ψωμί» για δύο και πλέον χρόνια στο ΗΒ και που είναι αποφασισμένος ούτε στο μουσκεμένο βασίλειο ούτε στο προτεκτοράτο να επιστρέψει πίσω, έχω να πω μια φράση μονάχα στον Δόκτορα Σόιμπλε:

«Πάτα το κουμπί αν τολμάς ρε καριόλη, πάτα το!»

Φιλιά από την Εσπερία Ηλίας

ΥΓ-1 1.8 εκατομμύρια υπογραφές μαζεύτηκαν με αίτημα την επανάληψη του δημοψηφίσματος (αντί να προσφύγουν στην UEFA ή στην FIFA οι ανόητοι). Επίσης, 100.000 υπογραφές στάλθηκαν στον δήμαρχο του Λονδίνου με την πολύ λογική απαίτηση να κηρύξει την ανεξαρτησία του Λονδίνου και να προσχωρήσει στην ΕΕ (την τροφοδοσία της πόλης σε τρόφιμα, φάρμακα και καύσιμα θα την αναλάβουν τα μεταγωγικά αεροσκάφη της Luftwaffe που θα απογειώνονται από αυτοσχέδια αεροδρόμια στην Γαλλική Βρετάνη). Τελικά, από ό,τι φαίνεται Μενουμευρώπης και γεννιέσαι και γίνεσαι.

ΥΓ-2 Για όσους δεν το γνωρίζουν –με όλα τα σκατά που κουβαλάει μέσα του– το ΗΒ δεν είναι σαν το Προτεκτοράτο. Ανόητοι και κολλημένοι με την μπάλα ίσως. Δειλοί όχι.

(Αγαπητέ Ηλία, ο Σόιμπλε δεν θα πατήσει κανένα κουμπί. Ποτέ ο Σόιμπλε δεν θα πατούσε κουμπί αλλά κάποιοι Έλληνες έκαναν το λάθος να πιστέψουν τις απειλές του, ενώ άλλοι ήταν ξεπουλημένοι. Ζούμε στην εποχή που πατάς ένα κουμπί για εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά σου και σκάει η βόμβα μέσα στο σπίτι σου. Ηλία, εγώ το απολαμβάνω το παιχνίδι. Και μαθαίνω. Είναι παίκτες οι Βρετανοί στα πολιτικά παιχνίδια. Έχει ενδιαφέρον. Ηλία, από τις αντιδράσεις κάποιων Βρετανών που ηττήθηκαν στο δημοψήφισμα, διαπιστώνω πως υπάρχουν εκατομμύρια ψεκασμένοι και εκτός Ελλάδας. Να είσαι καλά.)

pitsirikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου