Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

Ολα πάνε καλά, αναπλαισιώνονται

Στάθης


1. Πηγαίνει ο Υπουργός για την εκτέλεση των εντολών της Τρόικας εναντίον των γεωργών-κτηνοτρόφων-ψαράδων, κ. Βαγγέλης Αποστόλου, στη Λάρισα για να μιλήσει στους αγρότες και αποδοκιμάζεται. Είναι βέβαιον ότι οι διαμαρτυρόμενοι γεωργοί ήταν μεταμφιεσμένα μέλη της ΛΑΕ. Ενας μάλιστα απ’ αυτούς είχε μεταμφιεστεί σε «βοθροκάναλο» κι εμπόδιζε τον κ. Πολάκη να βρει γάζες και βαμβάκι.

2. Φευ! ο μόνος τρόπος για να μην αποδοκιμάζονται τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όταν πάνε να κοροϊδέψουν κατάμουτρα εκείνους που θεωρούν κορόιδα, είναι η μέθοδος του Υπουργού ατιμασμένης Εργασίας, κ. Πετρόπουλου, όστις ομίλησε στην Κοζάνη ενώπιον ακροατηρίου δεκαπέντε νοματαίων (αψευδείς μαρτυρίες οι φωτογραφίες που διαπλέουν το διαδίκτυο) - προφανώς τις τράβηξε κάποιο μέλος της ΛΑΕ μεταμφιεσμένο σε καλοκάγαθο ακροατή. Είναι εύκολο να εντοπισθεί αυτός ο προβοκάτορας. Διότι αν από τους δεκαπέντε νοματαίους αφαιρέσουμε πέντε (τον οδηγό, τους δύο συμβούλους και τους δύο σεκιουρητάδες του υφυπουργού), μας μένουν δέκα νοματαίοι. Αν απ’ αυτούς αφαιρέσουμε τρεις φίλους που, με την ευκαιρία της επίσκεψης του κ. Πετρόπουλου, πήγαν εκδρομή στην Κοζάνη, μας μένουν εφτά, και αν απ’ αυτούς αφαιρέσουμε δύο συγγενείς του υπουργού και δύο Συριζαίους που πάσχουν ακόμα από μετατραυματικό σοκ, μας μένουν τρεις. Ανάμεσα λοιπόν σε αυτούς τους τρεις αγνώστων προσόντων και ειδικότητος κατάφερε να κρυφτεί το μέλος της ΛΑΕ που επέτρεψε στον κ. Πετρόπουλο να ομιλήσει χωρίς παρατράγουδα.

3. Συμπάσχω με τον παλαιό φίλο και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νάσο Αθανασίου, ο οποίος αγωνίζεται για τη «σωτηρία του ΠΑΣΟΚ» (μέσω του εκλογικού νόμου) και αναρωτιέται «ποιος προσπαθεί να το δολοφονήσει». Η Φώφη, Νάσο μου. Το ΠΑΣΟΚ. Διότι τη λογική και την ηθική την έχουν δολοφονήσει κάτι μυστηριώδεις επουράνιες δυνάμεις που έχουν κάνει αυτή τη χώρα ακατάλληλη για τη διαβίωση του ανθρώπινου είδους.

4. Επ’ αυτού κατατρίβεται ο κ. Καρανίκας, όστις συντάσσει διατριβή στην οποίαν πραγματεύεται τη μετανάστευση των νέων μας στο εξωτερικό, με τίτλο «η μετανάστευση είναι χολέρα». Και πάντως μη μεταναστεύετε στην Πορτογαλία. Διότι στη συμπαθή αυτή χώρα, που, ειρήσθω εν παρόδω, κυβερνάται απ’ την Αριστερά, ο κ. Τσακαλώτος και τα υπόλοιπα ευρωτέρατα του Ecofin και του Eurogroup επέβαλαν πρόστιμο διότι η προηγούμενη δεξιά κυβέρνηση Κοέλιο δεν συνεμορφώθη ακριβώς με τις υποδείξεις Σόιμπλε και προσπάθησε να επιζήσουν περισσότεροι Πορτογάλοι του επιτρεπομένου. Βεβαίως, ο ηρωικός Τακαλώτος συν 53+ είπε πρώτα ορισμένες από τις κουταμάρες που λέει ο λαγός για να περνάει την ώρα του το λιοντάρι, αλλά στη συνέχεια έριξε κι αυτός ένα ομόφωνο με τους άλλους πρόστιμο κατά του πορτογαλικού λαού και της αριστερής κυβέρνησης όλο δικό τους. Τζουτζέδες, κλόουν, σαλτιμπάγκοι, φασουλήδες; Οχι τόσον όσον ο κ. Ολάντ, ο οποίος πληρώνει τον κομμωτή του 9.000 ευρώ τον μήνα για τις υπηρεσίες του. Δύο χιλιάρικα η τρίχα δηλαδή και απορώ με τη στερλίνα που ανατιμάται συνεχώς! Τι έχει πάθει αυτό το νησί και δεν βυθίζεται;

5. Hκυρία Αυλωνίτου χθες είχε ρεπό.

6. Δυστυχώς, το κατηγορητήριο κατά της Siemens ήταν γραμμένο στα αρχαία ελληνικά και δεν μπορέσαμε να το μεταφράσουμε εγκαίρως στα γερμανικά, Graeca suntnon leguntur που λένε και οι Κινέζοι. No problem! - άλλωστε τι είναι δύο δισεκατομμύρια μπροστά στο δούλεμα που μας ρίχνουν; - ποιοι; Ελα ντε! Το σκάνδαλο Siemens ωχριά μπροστά στη συγκάλυψη του σκανδάλου Siemens. Διότι έναν χρόνο τώρα ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Παρασκευόπουλος δεν ήξερε ότι η γερμανική μετάφραση του βουλεύματος έχει πάει να μάθει Σουαχίλι. Ούτε ο Υπουργός Εξωτερικών και λοιπών ΜΚΟ, κ. Νίκος Κοτζιάς, γνώριζε ότι η μετάφραση πήγαινε σαν τον κάβουρα για να χαθεί στα βοτσαλάκια, ούτε άλλος τις αρμόδιος γνώριζε ότι είναι αρμόδιος για να είναι αρμόδιος. Ιδίως τις ημέρες που έχει ρεπό η κ. Αυλωνίτου.

7. Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά.

8. Και πάνω στη φάση πέθανε και ο φυσικός δικαστής της υπόθεσης Μαντέλη. Προς στιγμήν είχε θεωρηθεί αθάνατος (και ως εκ τούτου δεν είχε ορισθεί αναπληρωτής), πλην όμως μας διέψευσε. Τώρα η δίκη πρέπει να γίνει απ’ την αρχή, άρα πρέπει να φροντίσουμε ώστε ο επόμενος δικαστής να ζήσει 99 χρόνια! (μετά οι δικαστές παραγράφονται).

9. Αυτά είναι ασύλληπτα πράγματαΣυλλήψεις μετά τις ελληνικές καλένδες. Ως είθισται!Παραιτήσεις, μετά από 99 χρόνια. Ως είθισταιΟσο για τη Δικαιοσύνη, αυτή είναι «τυφλή»! Πώς λοιπόν να δει τα «αόρατα κέντρα» που την κατευθύνουν; (Το ενδεχόμενο ο κ. Ντογιάκος να έπιασε κορόιδο τον κ. Παρασκευόπουλο ελέγχεται από το ενδεχόμενο οι δεξιοί να πιάνουν κορόιδα τους αριστερούς. Για αυτό και αυτοί οι αριστεροί δεν είναι αριστεροί! για να μην τους πιάνουν κορόιδα οι δεξιοί.)

Αλλη μία ωραία ημέρα πέρασε, αύριο με το καλό νέα κεραμίδα! Κουράγιο...

ΥΓ.: Ο υπογράφων τη στήλη σάς ευχαριστεί απ’ την καρδιά του για τη συμμετοχή σας στην προχθεσινή μας γιορτή. Ηταν τόσο όμορφη για τόσους πολλούς και για τόσα πολλά, που ίσως να οργανώσουμε αργότερα και μια επόμενη. Θερμώς, θερμότατα σας ευχαριστώ.

e-nikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου