Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Ζωή Κωνσταντοπούλου: το νερό είναι δημόσιο αγαθό...

Κοινωνία


Ζωή: δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράσταση και συμπαράταξη της Πλεύσης Ελευθερίας στον αγώνα για την προστασία της ΕΥΔΑΠ και του νερού ως δημόσιου αγαθού


Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, οι δικηγόροι Φώτης Μαζαράκης και Κώστας Ζηκογιάννης, ιδρυτικά μέλη του νομικού φορέα υπεράσπισης της Δικαιοσύνης και μέλη της Πλεύσης Ελευθερίας και πολυμελής αντιπροσωπεία της Πλεύσης Ελευθερίας συναντήθηκαν σήμερα με την Ομοσπονδία Εργαζομένων ΕΥΔΑΠ (ΟΜΕ-ΕΥΔΑΠ).

Η Πλεύση Ελευθερίας τάσσεται σθεναρά εναντίον της ιδιωτικοποίησης του νερού και των δικτύων, που επισπεύδεται με την ένταξη ΕΥΔΑΠ-ΕΥΑΘ-ΔΕΗ στο Υπερταμείο Ιδιωτικοποιήσεων.

Η αντιπροσωπεία ενημερώθηκε για τις επικείμενες κινητοποιήσεις των εργαζομένων αλλά και για τη συνολική κατάσταση της ΕΥΔΑΠ.

Βγαίνοντας από τη συνάντηση, η Ζωή Κωνσταντοπούλου δήλωσε:


Επισκεφθήκαμε την Ομοσπονδία Εργαζομένων στην ΕΥΔΑΠ προκειμένου να δηλώσουμε την αμέριστη συμπαράσταση και συμπαράταξη της Πλεύσης Ελευθερίας στον αγώνα για την προστασία της ΕΥΔΑΠ, την προστασία του δημόσιου χαρακτήρα του Νερού και των Δικτύων από την βίαιη ιδιωτικοποίηση που δρομολογείται με την υπαγωγή της επιχείρησης στο Υπερταμείο και, συνολικά, με τη μνημονιακή πολιτική.

Θα είμαστε δίπλα στους εργαζόμενους αλλά και δίπλα στους πολίτες στην υπεράσπιση αυτού του συλλογικού αγαθού, δίπλα σε κάθε πράξη ανυπακοής και αντίστασης απέναντι στην μνημονιακή άλωση”.

Πηγή: plefsieleftherias.gr



Η Σφήκα: Επιλογές




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου