Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Σφαγείς και εκδορείς!!

Του Κώστα Γιαννιώτη


Μόνο σε λαό που κείτεται μαστουρωμένος -σε κωματώδη κατάσταση- θα μπορούσε κάποιος να απευθύνει τα όσα ακούστηκαν στη Θεσσαλονίκη από τον «πρωθυπουργό» της εθνικής υποτέλειας!

Ο αναιδής βουτυρόπαις, που κατάντησε το γιοσουφάκι των κατακτητών της χώρας, επεχείρησε να πείσει τον ελληνικό λαό ότι δεν βλέπει, δεν ακούει και δε νιώθει στο πετσί του το μαχαίρι του σφαγέα του, με το όνομα Αλέξης! Ότι όλα όσα συμβαίνουν δεν είναι τίποτε περισσότερο από παραισθήσεις οπιομανούς! Ότι η πραγματικότητα είναι άλλη! Η «πραγματικότητα» η δική του, η εικονική! Αυτή που μεταλλάσσει το γενικό ξεπούλημα της χώρας σε... «πατριωτικό καθήκον», το ραγδαίο αποπληθωρισμό και τη χαοτική ύφεση σε... «ανάπτυξη»!!

Θρασύς και με τον τσαμπουκά της εξουσίας –την οποία υφάρπαξε με πολιτική απάτη από τον ελληνικό λαό- απαίτησε να καταλάβουμε, όλοι εμείς οι... αμβλύνοες, ότι θα μας «κυβερνήσει» μέχρι το 2019, για να ολοκληρώσει το έργο του!

Και -ώ, του θαύματος- υπήρξαν αρκετοί που ξεχεριάστηκαν να τον χειροκροτούν!!

Αμέσως μετά ακολούθησε ο άλλος βουτυρομπεμπές, ο περικλεής γόνος της δυναστείας των αέργων βρικολάκων, ο Κούλης, που έκρωζε σε όλους τους τόνους ότι αυτός... «δεν είναι ψεύτης»! Ότι θα πει «την αλήθεια στο λαό», υποσχόμενος ένα και μόνο: ότι «θα εφαρμόσει στο ακέραιο το... -μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα- που απαιτείται για να εξέλθει η χώρα από τον κλοιό των μνημονίων»!!

Να το μεταφράσουμε; Να κάνουμε λιανά τα λεγόμενα του Κούλη;

Μας λέει δηλαδή ότι αυτός δεν έχει καμιά σχέση με το σφαγέα μας, τον Αλεξάκο, γιατί η δουλειά η δική του είναι διαφορετική από αυτή του σφαγέα! Αυτός είναι εκδορέας σφαγίων! Αυτός δεν πρόκειται να μας πιει το αίμα, γιατί πρόλαβε άλλος! Αυτός, σαν έμπειρος εκδορέας, θα μας γδάρει, με το νυστέρι του... «μεταρρυθμιστικού προγράμματος» που υποτίθεται ότι ο Αλέξης δεν εφαρμόζει κατά γράμμα! Κι έτσι, εκδαρμένους σκελετούς, θα μας πετάξει, μαζί με τη χώρα, στον καιάδα! Έτσι που τα όρνεα να μη βρίσκουν τίποτε πια να φάνε και να... πετάξουν μακριά!

Βέβαια δεν παρέλειψε να μας υποσχεθεί ότι θα μας μειώσει τον ΕΝΦΙΑ κατά 30 %, μέσα στην πρώτη διετία της διακυβέρνησής του!!

Μας υποσχέθηκε δηλαδή, ότι θα φροντίσει ώστε το παλούκι του ανασκολοπισμού, που ονομάζεται ΕΝΦΙΑ και που αυτός με την παράταξή του εφηύραν και μας το πρωτοέσπρωξαν στον πρωκτό, να μη φτάνει μέχρι το λαιμό, που το έφτασε ο Αλέξης, αλλά θα το κατεβάσει μέχρι το στομάχι!

Και –ώ, του θαύματος– υπήρξαν αρκετοί που ξεχεριάστηκαν να χειροκροτούν κι αυτόν!

Δυο πολιτικοί απατεώνες που ο καθένας προσπαθεί να υπερσκελίσει τον άλλον σε δωσιλογισμό, υποτέλεια και ρεμούλα!

Όπως, για παράδειγμα, το γεγονός ότι ο Αλεξάκης βλέπει και ξέρει ότι... κυβέρνηση θα ξαναδεί μόνο με κανοκιάλι!

Γνωρίζει ταυτόχρονα ότι ένας από τους στόχους ξεπουλήματος, της δυναστείας των αέργων βρικολάκων (από την εποχή του αρχιβρικόλακα) ήταν ανέκαθεν ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών!

Φοβούμενος, λοιπόν, πιθανή αναρρίχηση του Κούλη στην «καρέκλα», με τη συνδρομή των παρατρεχάμενων κούληδων των άλλων ψευτοκομμάτων, αποφάσισε να μην του αφήσει τίποτε για... μάσημα!

Για το λόγο αυτό και προγραμματίζει να προχωρήσει ο ίδιος στο ξεπούλημα ΚΑΙ των αστικών συγκοινωνιών, προς τέρψη των δανειστών και των (δικών του) ημετέρων!

Η πολιτική αλητεία σε όλη της την ωμή γύμνια!

Σφαγείς και εκδορείς, υπάλληλοι του... «Κρεοπωλείον η Ευρωπαϊκή Ένωση»!

Αυτήν την πολιτική αλητεία χειροκρότησαν αρκετοί στη... έρμη Θεσσαλονίκη!

Με αυτά σαν δεδομένα και με τους χειροκροτητές στο προσκήνιο, δικαιολογημένα θα ρωτούσε ο καλοπροαίρετος πατριώτης, τι στο διάολο είναι εκείνο που με κάνει να θέλω ακόμα να αναπνέω και να ελπίζω!

Είναι η γνώση ότι και το 1821 υπήρχαν χειροκροτητές (προεστοί, κοντζαμπάσηδες, βολεμένοι, γραικύλοι και νενέκοι παρέα με πολλούς μαλάκες και εθελόδουλους)!

Αλλά... η επανάσταση έγινε, κόντρα σε μια Οθωμανική αυτοκρατορία, που είχε τη στήριξη της Ιεράς Συμμαχίας -της «Ευρωπαϊκής Ένωσης»- εκείνης της εποχής!

Είναι η γνώση ότι και στη α΄κατοχή του 1940 – 44, υπήρχαν βολεμένοι (μαυραγορίτες και λαδέμποροι, κουκουλοφόροι, ταγματασφαλίτες και ηθικοί πόρνοι) αντάμα με δουλοπρεπείς και μαλάκες!

Αλλά η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ θέριεψε και απελευθέρωσε την Ελλάδα πριν ακόμα αποχωρήσουν οι Γερμανοί, κόντρα σε ένα σιδηρόφρακτο Γ΄ Ράιχ, που από τότε ακόμα ονειρεύονταν να στήσει το σημερινό κατασκεύασμα της Ε.Ε.!

Αυτή η γνώση, ότι σε κάθε ιστορική περίοδο θα υπάρχουν χειροκροτητές των κατακτητών και των δωσίλογων, αλλά χωρίς τη δύναμη να φράξουν το δρόμο της ιστορίας, είναι που με κάνει να πιστεύω σ`αυτό το λαό και στη δύναμή του!

Το ξέσπασμα θα φτάσει! Όσα αναχώματα κι αν στήσουν!

Η επανάσταση θα γίνει –αργά ή γρήγορα– και θα είναι ντάλα μεσημέρι!

Ας το γράψουν στο προσκέφαλό τους, να το θυμούνται!



Κώστας Γιαννιώτης: Σχετικά με τον συντάκτη




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου