Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Η Ελληνική Σημαία και τα αδιέξοδα της «Αριστερής...» Δι(ΕΕ)ξόδου!!!


Ο ιστότοπος  της Σφήκας έχει ειδική καρτέλα για εκδηλώσεις.

Σε εκδηλώσεις πολιτικές, πολιτιστικές, καλέσματα για κινητοποιήσεις και ότι άλλο θεωρούμε ενδιαφέρον, καλούμε τα μέλη, τους συντάκτες και τους αναγνώστες μας να συμμετέχουν.

Μετά το ξεπούλημα από την πρωτο-δεύτερη φορά Αριστερά η απογοήτευση του κόσμου είναι μεγάλη. Η παγωμένη Ελπίδα χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια να ξαναζεσταθεί, και ο χρόνος είναι λίγος.

Πολλές μικρές σπίθες όμως υπάρχουν παντού και η ανάγκη για μια μεγάλη φωτιά που θα ξαναζεστάνει τις καρδιές μας, τεράστια.

Σαν μια τέτοια σπίθα λοιπόν είδαμε και το κάλεσμα της Δι(ΕΕ)ξόδου και το αγκαλιάσαμε καλώντας τον κόσμο να συμμετάσχει, εκφράζοντας παράλληλα τις δικές μας σκέψεις, τις θέσεις και τις αγωνίες μας, για μιά διέξοδο από τον εφιάλτη που ζούμε, σαν Λαός και σαν Έθνος... 

Καλέσαμε όπως πάντα... με δικιά μας ανάρτηση με τίτλο (Κάλεσμα ... Διεξόδου) βάζοντας την φωτογραφία του καλέσματος και μια φωτογραφία της Ελληνικής Σημαίας στο πάνω μέρος...


Την αντίδραση των διοργανωτών στο κάλεσμά μας φυσικά και δεν την περιμέναμε!!! Θα περιμέναμε ένα ευχαριστώ ένα καλώς να έρθετε ή το λιγότερο αδιαφορία...

Από το σχόλιο κάτω από την ανάρτηση όμως της Άσπα Μπιν.... καταλάβαμε ότι εδώ κάτι δεν πάει καλά...

Δείτε!!!


Καμιά απάντηση από την Άσπα.....

Προτίμησε να βάλει κάποιον άλλον να απαντήσει στον διαχειριστή της Σφήκας ιδιωτικά


Όλος ο διάλογος που βάζουμε παρακάτω δείχνει τι μυαλά κουβαλά μια μερίδα της Αριστεράς που όταν ακούει λέξεις όπως "πατρίδα" και "σημαία" μάλλον... "ανακατεύεται"... όταν δεν εξανίσταται.

Η ελληνική σημαία λοιπόν ήταν όλο το πρόβλημα. Μας θύμισε ο συνομιλητής μας εκείνον τον ΥΠΕΞ που είχε πει για το "κουρελόπανο", το θυμάστε; Λίγο μετά ο Σημίτης είπε το περίφημο "ευχαριστούμε τις ΗΠΑ" για να σφραγίσει για τα καλά την διαρκή εξάρτηση και την συνεχή υποτέλεια.

Τώρα αν γι αυτή τη σημαία, το "σύμβολο" όπως απαξιωτικά τη λέει ο συνομιλητής, έχουν χυθεί ποτάμια αίμα, λίγο τον απασχολεί.

Πώς θα υπερασπιστείς τον λαό αν δεν υπερασπιστείς την πατρίδα;

Πώς περιμένεις ο λαός να σε πάρει στα σοβαρά όταν αντιμετωπίζεις τα ιερά και όσια του σαν κάτι δευτερεύουσας σημασίας;

Γιατί ο λαός έχει και ιερά και όσια, σε αντίθεση με μερικούς της μιας κάποιας Αριστεράς που ταυτίζονται με τους θιασώτες της παγκόσμιας διακυβέρνησης, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχουν πατρίδες, ιστορία και σημαίες. Ταυτίζονται με όλους εκείνους που θέλουν τους λαούς, ανερμάτιστους πληθυσμούς χωρίς παρελθόν και χωρίς μνήμη, δηλαδή σαν δέντρα χωρίς ρίζες.

Δέντρο χωρίς ρίζες δεν ζει όμως. Αποξηραίνεται και πεθαίνει. Και γίνεται κούτσουρο. Τέτοια κούτσουρα θέλουν τους λαούς οι υποστηρικτές της παγκοσμιοποίησης.

Ώστε να γίνουν οι λαοί πειθήνιοι σκλάβοι των πολυεθνικών και των ιμπεριαλιστών.

Το να λες σήμερα ότι θα αγωνιστείς ενάντια στα απάνθρωπα μέτρα λιτότητας χωρίς όμως να θέλεις να αγωνιστείς για την απελευθέρωση της χώρας σου, αυτό σε κάνει είτε κοντόφθαλμο είτε υποκριτή.

Απολαύστε όμως τον διάλογο...


Στο τέλος του διαλόγου γράφουμε και την άποψη μας για τις θέσεις της "Δι(ΕΕ)ξόδου"












ΥΓ: Η θέση για έξοδο από την ΕΕ τώρα, είναι λάθος.


Το ζητούμενο σήμερα είναι να απελευθερωθεί πρώτα η χώρα και ο λαός της και μετά ο λαός ελεύθερα και κυριαρχικά θα αποφασίσει αν θα παραμείνει ή όχι στην ΕΕ.

Σε συνθήκες αποικιοκρατίας αγωνίζεσαι πρώτα και κύρια για την λευτεριά σου.

Αυτό έχει αποδείξει η ιστορία.



Η Σφήκα: Συντακτών μας




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου