Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Της Ζωής... τα αριστερόμετρα!

Μάνος Μαυρεδάκης


Πολλές οι υποτιθέμενες ανησυχίες από τους αριστερομετρητές. Πέταξαν έξω τα αριστερόμετρα και άρχισαν να μετράνε την αριστεροσύνη της Ζωής.

Η Ζωή λέει τάχα αποφεύγει να δηλώσει ότι είναι αριστερή, ούτε καν έστω να πει ότι είναι κεντροαριστερή.

Δεν έχει πρόγραμμα λένε.

Με τέτοιες τακτικές προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν. Λέγοντάς ότι δεν δηλώνει αριστερή, θάβοντας τις αμέτρητες δηλώσεις της Ζωής για επανάσταση και ρήξη με το καθεστώς των μνημονίων.

Οι ίδιοι καταπίνουν αμάσητο ότι ο Τσίπρας δηλώνει αριστερός και η Φώφη κεντροαριστερή και προσπαθούν να τοποθετήσουν τη Ζωή στο ίδιο ξεθωριασμένο κάδρο.

Η Ζωή είναι πιο αριστερή και από την αριστερά.

Χωρίς να φοβάται κανέναν και τίποτα παλεύει ενάντια στο σύστημα και καλεί το λαό να ξεσηκωθεί, κάτι που όλοι οι υπόλοιποι το ζητούν υπό προϋποθέσεις.

Το βέβαιο είναι ότι κανένας τραβεστί αριστερός δε θα καταφέρει να σταματήσει αυτό που έχει ξεκινήσει και κανένας ενδόμυχα φασίστας δε θα βρει στεγή κάτω από την πλεύση και αυτό για έναν απλούστατο λόγο οι πράξεις σε κάνουν αριστερό ''είμαστε ότι κάνουμε και όχι ότι λέμε'' και η Ζωή Κωνσταντοπούλου το απέδειξε.

Προσπάθησαν να την ταυτίσουν μέχρι και με τη χρυσή αυγή όταν άλλοι ''αριστεροί'' ήταν αυτοί που της γύρισαν τη πλάτη και δεν την στήριξαν και συντονίστηκαν με τη Χρυσή Αυγή λίγο πριν η βουλή μετατραπεί σε ένα σύγχρονο Νταχάου που ψηφίζει τον θάνατο του λαού.

Το μόνο που απαντάμε στα φερέφωνα του συστήματός είναι ότι πρόγραμμα μας είναι η ρήξη με τον φασισμό που οι δικές τους πολιτικές έφεραν.

Όλοι αυτοί οι ''πατέρες'' της αριστεράς μας θυμίζουν τους ''πατέρες'' της εκκλησιάς, εφόσον ''φόρεσαν'' τον τίτλο της ιδιότητας τους ξέχασαν ποιοι είναι και ποιος είναι ο ρόλος τους τα ράσα δε κάνουν το παπά, τον κάνουν απλά να φαίνεται ότι είναι.

Προσοχή όμως υπάρχουν και οι μασκαράδες.

Η αριστερά δίνει αγώνες επαναστατεί και θυσιάζεται εκείνος που αγωνίζεται για ελευθεριά ισότητα δημοκρατία είναι αριστερός εκείνος που προσπαθεί να βάλει τρικλοποδιά σε αυτούς που επαναστατούν είναι προδότης.

Έχοντας ξεκινήσει όλον αυτό τον πόλεμο ενάντια στη Ζωή προσπαθούν να μας κάνουν να φανούμε και προσωπολάγνοι, η αλήθεια είναι διαφορετική, είμαστε όλοι μια γροθιά και είμαστε εκεί όταν οι σύντροφοί μας διασύρονται



Μάνος Μαυρεδάκης: Σχετικά με τον συντάκτη



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου