Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Ένα φάντασμα πλανιέται πάνω από την Ευρώπη

Από τον Χάρη Ζάβαλο


O αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Άδωνις Γεωργιάδης, δήλωσε ότι σε όλες τις χώρες του δυτικού κόσμου, όποιος τολμά να δηλώσει κομμουνιστής, τον στέλνουν στην μπουζού να μετράει της φυλακής τα σίδερα. Ο πιο γραφικός και από μια τυροκαυτερή σε ταβερνάκι με θέα το Αιγαίο πέλαγο στην Ανάφη δεκαπενταυγουστιάτικα, Θάνος Τζήμερος, σε άρθρο του αποδομεί τον Κάρολο Μάρξ και τη θεωρία του με την αιτιολογία ότι ήταν σώγαμπρος και ότι οι κομμουνίστριες δεν ξυρίζονται.

Στον κύριο Γεωργιάδη οφείλουμε να υπενθυμίσουμε πως αυτό συμβαίνει μόνο στην Ουκρανία, όπου νεοναζιστικά μορφώματα με την αγαστή συνεργασία της λατρεμένης του Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ έχουν θέσει το κομμουνιστικό κόμμα εκτός νόμου, δολοφονούν κομμουνιστές, όσο οι ίδιοι χαιρετούν δωρικά από τη μία το πτώμα του Στέφαν Παντέρα (ουκρανός δοσίλογος κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο) και από την άλλη τον θεό Ήλιο.

Στον δε κύριο Τζήμερο να υπενθυμίσουμε να μην ματαιοπονεί γιατί αυτά που γράφει για τον Μαρξ τα έχει ήδη γράψει το Γενικό Επιτελείο Στρατού από το 1946, στα πολύ έγκυρα βιβλία του όπως “Μαρξ και Ένγκελς: Οι καταστροφείς του ελληνορθόδοξου πολιτισμού”, “Μαρξισμός και σατανισμός” και “Πως λευτέρωσα την πατρίδα μου από τα ορφανά του Μαρξ” από τον υπίλαρχο τεθωρακισμένων, Γιακουμή Μαυροψύχη.

Η συντονισμένη επίθεση που γίνεται στην κομμουνιστική ιδεολογία και εν γένει στην αριστερά προφανώς στοχεύει στο κυβερνών κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο έχοντας καπηλευτεί την ιδεολογία της Αριστεράς, ασκεί κατά γράμμα τις πιο ακραίες νεοφιλελεύθερες ονειρώξεις της Θάτσερ.

Με έναν σμπάρο, δυο τρυγόνια. Το μέτωπο της ”κοινής λογικής» στοχεύει να λοιδορήσει και να απαξιώσει στα μάτια των πολιτών τον ευρύτερο αριστερό χώρο, ενώ ταυτόχρονα γίνονται πραγματικότητα οι πιο κρυφές τους επιθυμίες έστω δια χειρός ”Αριστερού”.

Πιο συγκεκριμένα, αυτή η γραμμή ακολουθείται συστηματικά τα μνημονιακά χρόνια μέσα από την υπόθεση του εμπρησμού της Μαρφίν. Η αθώωση των δυο κατηγορουμένων από μόνη της δεν μπορεί να σταματήσει τη συκοφαντική λαίλαπα που έχει ξεκινήσει ήδη από το 2010. Ολόκληρο το αντιμνημονιακό αριστερό τόξο κατηγορήθηκε συλλήβδην για τη δολοφονία των 3 υπαλλήλων της Μαρφίν με αποτέλεσμα οι φθίνουσες πλέον σε αριθμό φωνές του αριστερού χώρου να παρουσίαζονται ως γραφικές και να σπιλώνονται.

Τελικά, οι συλλογικές ευθύνες και η προπαγάνδα είναι πιο εύστοχα στην περίπτωσή μας το φάντασμα που πλανάται πάνω από την Ευρώπη.

Το κείμενο δημοσιεύθηκε στο ένθετο του Νόστιμον Ήμαρ στον Δρόμο της Αριστεράς, το Σάββατο 5.11.2016

Κάθε Σάββατο κυκλοφορεί στα περίπτερα το έντυπο Νόστιμον Ήμαρ ένθετο στον Δρόμο της Αριστεράς.

Πηγή: nostimonimar.gr



Νόστιμον Ήμαρ: Επιλογές




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου