Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Το «Μαύρο Πάσχα» της 27ης Απριλίου του 1941

Toυ Αλέξανδρου Κουτσομητόπουλου


«Μαύρο Πάσχα» ( 27 Απριλίου 1941 ), Ανήμερα αντί για Ανάσταση οι πολίτες της Ελλάδας στα Ιωάννινα, την Άρτα, το Λιδόρικι στα πεδία των μαχών της βόρειας και κεντρικής ηπειρωτικής Ελλάδας, όπως και στην θάλασσα, συναντούν τον θάνατο από τα «Στουκας» και τα προελαύνοντα γερμανικά στρατεύματα. Ανήμερα βυθίζεται εξ αέρος στην θαλάσσια περιοχή των Μεγάρων και το «Α/Τ Ψαρά» με 37 μέλη του Π.Ν. σε παιδική & εφηβική ηλικία. Δεν πρέπει να ξεχνάμε επίσης ότι είχε προηγηθεί και ο δολοφονικός μαζικός βομβαρδισμός αμάχων του Βελιγραδίου με χιλιάδες θύματα , την ώρα του «Επιταφίου»!, που λόγω «παλαιού ημερολογίου» ήταν νωρίτερα για τους Σέρβους.

Πριν 76 χρόνια, στις 27 Απριλίου 1941 εισέβαλλαν τα γερμανικά στρατεύματα στην Αθήνα και σε λίγες μέρες ολοκλήρωσαν την κατάληψη όλης ηπειρωτικής Ελλάδας.

Στην συνέχεια η Μεγάλη Εβδομάδα των Παθών του Ελληνισμού, η οποία ξεκίνησε τον «Μαύρο Απρίλη του 1941», και κράτησε τέσσερα χρόνια!

27 Απριλίου 1941

Ήρθαν, κατέβηκαν ( όπως κατέβαιναν στους αιώνες και θα κατεβαίνουν πάντα από τον βορρά, όποτε νοιώθουν την ανάγκη να διασφαλίσουν την δική τους ευημερία ) οι… «Ιεραπόστολοι της Ευρώπης» και της από τις… «εξαγωγές και πρώτες ύλες –πάντα– εξαρτώμενης» άρχουσας οικονομικής τάξης της Γερμανίας! Θα ακολουθουν σαν “νομοτελεια” του γερμανικου ιμπεριαλισμου το διαχρονικό από το 1872 “DRANG” προς την Ανατολική & Ν-Α Ευρώπη για την δημιουργια ενος “Μεγαλου Ευρωπαικου Οικονομικου Χωρου” (“Grosseuropaeiisches Wiirtschaftsraum”, απο τον Ατλαντικο μεχρι τον Καυκκασο και …”λιγο παρακατω”).

ethnos-6-april-1941

Το τελευταιο “οραμα” το ειχαν ονομασει και προσδιορισει οι οικονομολογοι του Χιτλερ και το εχει ετσι αυτολεξη παραλαβει η “Ε.Ε των Λαων”. Οσοι δεν τα ξερουν η -ΔΕΝ- ηθελαν να τα ξερουν ολα αυτα δηλωναν “εκπληκτοι” για γεγονος οτι η Γερμανια – ΑΜΕΣΩΣ μετα την Ενοποιηση της “ξεκινησε” με τον εμφυλιο για την διαλυση της Γιουγκοσλαβιας ΚΑΙ ΕΠΕΒΑΛΕ την ενσωματωση στην Ε.Ε. ( δηλαδη στην “αγορα της”) των χωρων της πρωην Ανατολικης Ευρωπης –χωρις καμια απο τις χωρες αυτες να διαθετει τις προυποθεσεις– ακομα δεν τις διαθετουν! Οσοι “δεν” τα γνωριζαν ολα αυτα “ξαφνιαστηκαν” επισης για το “περιεργο” γονονος οτι η “δημοκρατικη Γερμανια του Γκαιτε, του Σιλερ, του Βιλυ Μπραντ και του Γιοσκα Φισερ” ( για πολλους “αστα να πανε Αριστερους της συμφιλιωσης” της Ελλαδας την “δημοκρατικη Γερμανια” την συμβολιζουν ακομα και οι Ριχαρντ ΒαΙτσεκερ και ο Γιοαχιμ Γκαουγκ!, (το ακουνε Γερμανοι αριστεροι και ξεκαρδιζονται!), ανελαβε να “υποστηριξει με παθος” στην Ουκρανια τους συνειδητους κληρονομους των συνεργατων του Αδολφου Χιλτλερ, για να… “αποκατσταθει η δημοκρατια, ν’ απομονωθει η Ρωσια ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ (ΜΕ Η ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ Η.Π.Α / ΝΑΤΟ) ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ – ΟΠΩΣ ΣΤΟΝ Α’ + Β’ Π.Π. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ “ΚΗΠΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ”!

Ήρθαν και θα έρχονται συμφώνα με το διαχρονικό “DRANG” προς την «Ανατολική & Ν-Α Ευρώπη» και την «ανεξίτηλη επιθυμία» για μια «Ενωμένη Ευρωπαϊκή Ενδοχώρα» της Γερμανίας.

ll

«Μπήκαν οι Οχτροί»  σε μια πόλη έρημη, με τα παράθυρα κλειστά και τους δρόμους άδειους, εκτός από τα μέλη της περίφημης από την εποχή του Όθωνα «γερμανικής παροικίας» ( της οποίας την «ειδική παρουσία & δράση» στην αγαπημένη τους Ελλάδα δεν μας βοήθησαν μέχρι σήμερα οι διάφοροι – «αρχειοφαγοι« (καλοί διαχειριστές και έμπειροι χειριστες ιδιαίτερα των «αψεγαστων» γερμανικών ιστορικών αρχείων) κ..κ. Χ. Ριχτερ & Χαγκεν-Φλαισερ» να την μελετήσουμε , μαζί με τους «μεταπτυχιακούς τους Έλληνες φοιτητές»), «έραιναν άνθη» για την «ηρωική νίκη και ειισοδο στην Αθηνα» των ομογενών ΚΑΙ ομοϊδεατών τους ναζιστών.

kk

Στην Κηφισιά την ίδια ώρα η συγγραφέας Πηνελόπη Δέλτα αυτοκτονεί για την μεγάλη αυτή ύβρη . Από τους ραδιοθαλάμους του Ι. Βουλπιώτη (γαμπρού του «Καρλ Φον Ζήμενς» και χρηματοδότη των Ταγμάτων – γερμανικής – Ασφάλειας ), στο Ζάππειο ο δημοσιογράφος Κ. Σταυρόπουλος εκφωνεί, λίγο πριν τον εκτελέσουν, το τελευταίο μήνυμα Αντίστασης. Εδω για να μην ξεχναμε το γνωστο και διαχρονικο μηνυμα των παντα Ανυποτακτων Ελευθερων Πολιορκημενων Ελληνων :

Από την γενική οικονομική ληστεία, τις καταστροφές και τα γενοκτονικά εγκλήματα πολέμου μέσα σ’ ένα πρωτοφανές σύντομο χρονικό διάστημα τεσσάρων χρονών(!) η Ελλάδα, ο υλικά, ψυχικά κατεστραμμένος και τραυματισμένος ελληνικός λαός δεν συνήλθε ποτέ!

Τις οφειλόμενες, έστω και με το αναπηρικό ισχύον «διεθνές δίκαιο του πολέμου», για έναν διεθνώς αναγνωρισμένο επιθετικό – κατακτητικό και αναίτιο πόλεμο, Γερμανικές Επανορθώσεις – Αποζημιώσεις – απαγόρευσαν οι Η.Π.Α να τις πάρουμε ( αφού πρώτα οι τέσσερις άμεσα κατοχικές πρώην «συμμαχικές μας», δυνάμεις στη Γερμάνια Αυτό – αποζημιώθηκαν – όπως και με ότι ήθελαν), για να επιτρέψουν ν ανορθωθεί οικονομικά, κυρίως η Δυτική – πάντα … «ανάδελφη και αδικημένη Γερμάνια», ώστε να γίνει η «βιτρίνα του δυτικού καταναλωτικού κόσμου της ευημερίας» και κατά προέκταση το «ανάχωμα του κομμουνισμού» ΚΑΙ… για να «περισσεύουν χρήματα» για την «ανασύσταση» μετά το 1955 του Δυτικογερμανικού Στρατού (που θ αναλάμβανε, όπως και ανέλαβε, στην Ευρώπη «σταδιακά» τα «Αμερικανικά Καθήκοντα», αλλά και τα καθήκοντα του νέου – μεταπολεμικού Γερμανικού “DRANG”) ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ για να μπορεί να συντηρεί στο γερμανικό έδαφος – μέχρι το 1990 – περίπου ένα εκατομμύριο, αρχικά σαν κατοχικά και μετά το 1954 σαν «συμμαχικά» στρατεύματα!

jj

Αντί για τις οφειλόμενες Επανορθώσεις μας πρότειναν το περίφημο «Σχέδιο Μάρσαλ», τ’ όποιο πρόσφεραν (όπως πάντα από «αγάπη στον άνθρωπο») ΚΑΙ στην «Ηττημένη Γερμανία» που είχε προκαλέσει τα –τότε– ( ζούμε ήδη τα επόμενα ) δεινά της Ευρώπης .

Με σκοπό να αποκατασταθεί – ανορθωθεί , πριν αποκατασταθούν ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΝ οι χώρες – θύματα της ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠ’ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ ΤΟ 1945 ΣΤΗΝ «ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΟΤΣΝΤΑΜ» ( ΟΤΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΤΑΝ Ν’ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΛΕΜΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ – ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ !)

Με την διαφορά ότι το «Σχ. Μάρσαλ» το πρόσφεραν στην Γερμανία με την πραγματική πρόθεση και την «αδεία» για την βιομηχανική – παραγωγική – οικονομική της Ανασυγκρότηση, ώστε να αποκατασταθεί ο ΠΡΟΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΗΓΕΤΙΚΟΣ & ΗΓΕΜΟΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΗΣ ΡΟΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

ff

ΕΝΩ… στην Ελλάδα το πρόσφεραν με τους ορούς ν’ απαγορευτεί η βιομηχανική της ανάπτυξη και η αξιοποίηση των φυσικών πλουτοπαραγωγικών της πόρων, επίσης για πολεμικές δαπάνες στην νικηφόρο έκβαση του «εμφύλιου πολέμου» ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ και τον συνέχισαν οι Αγγλοαμερικανοι

ΚΑΙ βέβαια… για να λαδωθεί με «παγωμένες πιστώσεις» για άλλη μια φορά (όπως στην διάρκεια της γερμανικής κατοχής) η μεταπρατική αστική μας τάξη των «εχόντων και κατεχόντων» ( πάντα εμπορομεσιτικης ιδεολογίας από την περίοδο της Τουρκοκρατίας ).

Σήμερα, ιδιαίτερα μετά από την «οικονομική δικτατορία & την πολιτική κυβερνητική κηδεμονία» που επέβαλλαν στην Ελλάδα , αλλά σταδιακά και σε όλη την Ευρώπη με την λεγόμενη «εμβάθυνση της Ε.Ε», η «νέα γερμανική εξόρμηση», η οποία πέρασε στην «τελική αντεπίθεση» το «σκοτεινό έτος του 1990» (τ’ οποίο είχε δρομολογηθεί στην επίσης σκοτεινή «Διάσκεψη της Μάλτας» το 1986 μεταξύ πάτερα Μπους & Γκορμπατσόφ), θυμήθηκε μετά από 60 χρονιά (!) πως πρέπει, προφανώς για ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥΣ «κατευναστικούς λογούς», παράλληλα με την επιβολή Μνημονικής Ε.Ε – Δ.Ν.Τ οικονομικής δικτατορίας, να «αδελφοποιηθουν» – μαζικά – οι δήμοι της Ελλάδας με αυτούς της Γερμανίας.

yy

Σημειώνουμε για όλους τους «ανυποψίαστους» Gut – Ανθρώπους της Ελλάδας, πως μεταπολεμικά πάντα υπήρχαν «λογικές τον αριθμό αδελφοποίησης» με τους δήμους και της Γερμανίας και όλου του κόσμου, αλλά όχι πάνω στα σημερινά ΣΧΕΔΙΑ ΝΕΟ –ΑΠΟΙΚΙΟΠΟΙΗΣΗΣ της χώρας μας. Όμως προφανώς – προφανέστατα οι «Γερμανοί», η άρχουσα πολιτικοοικονομική τάξη της Γερμανίας, θέλουν «το κάτι άλλο», με την παροχή «γερμανικής τεχνικής βοηθείας για νέες δημοτικές επιχειρήσεις– εκμετάλλευσης τοπικών φυσικών πόρων» και την προώθηση ενός καλοκάγαθου νέου τύπου «ευρωπαϊκού» Παιδομαζώματος)

ΚΑΙ τέλος τα δυο τελευταία χρονιά για να κατευναστεί επίσης το «Κίνημα Διεκδίκησης των Γερμανικών Επανορθώσεων – Αποζημιώσεων», η κραταιά «νέα» Γερμανία προχώρησε στην «κατασκευή» (κυριολεκτικά) δυο Ιδρυμάτων «συμφιλίωσης»,

7.6.1943Panzer rollen durch Athen

Α) για το «μέλλον» (σύμφωνα με το χαζοχαρούμενο «εκσυγχρονιστικό» θεώρημα ενός δήθεν πολιτικού ρεαλισμού του «κοιτάμε μπροστά και όχι πίσω») και

Β ) «Ελληνογερμανικης Νεολαίας», για ένα ας πούμε «σφιχταγκάλιασμα νέων» της Ελλάδας και της Γερμανίας (όπου οι νέοι της Ελλάδας , ανεξάρτητα από τις αιτίες και την ευθύνη εκείνο των δυνάμεων που αφήνουν τον τόπο τους ΧΩΡΙΣ οικονομική ανάπτυξη, επαρκή μόρφωση – εκπαίδευση και εργασία, πέρα από («προ») καταλήψεις για την Γερμάνια και τις πολιτικές της».

Θα προετοιμάζονται να επισκεφτούν (σε πρώτη φάση με δωρεάν «επισκέψεις γνωριμίας και ανταλλαγής εμπειριών») και να γνωρίσουν την Γερμανία, να σπουδάσουν και να «επιμορφωθούν» και να δουλέψουν στην χωρά που… ονειρεύονται και οι υπόλοιποι «πρόσφυγες» του κόσμου.

tt

Τα ίδια αυτά ευαγή «Ιδρύματα», των οποίων όπως ήδη αναφέραμε και το τονίζουμε ξανά (για τους λιγότερο σκεπτόμενους) η «σωτήρια ιδέα» κατέβηκε εξ – ουρανού ταυτόχρονα με την έλευση του «1ου μνημονικού νέο – κατοχικού έτους του 2010», μαζί με την λεγόμενη «Ελληνογερμμανικη Συνέλευση» (για την διείσδυση στην κατά κόσμο «Τοπική Αυτοδιοίκηση» της ακόμα – Ελλάδας) , όπως επίσης και με τα «κακόφημα» (σε όλο τον κόσμο, ιδιαίτερα στην Ν. Αμερική ! ) παραρτήματα των Γερμανικών «κομματικών ιδρυμάτων» στην Ελλάδα. Τα οποία χρηματοδοτούνται ( όπως και το κατα ευφημισμό «Ρόζα Λούξεμπουργκ») «φυσιολογικά» από το Υπουργείο Εξωτερικών της Γερμανίας και «άλλους» κωδικούς χορηγίας κονδυλίων για προσφορά «ειδικών υπηρεσιών».

Όλη αυτή την «τριμερή» και πολυδιάστατη νέο – γερμανική «Ειδική Επιχείρηση – Ελλάδα», νέα – “SONDERAKTION GRIECHENLAND”, για την οποία έχει οριστεί και ένας ας πούμε «Υπουργός Ελλάδας» της Γερμανίας (συνηθίζεται αυτό σε Αποικίες από “Kulturvoelkker” που έχουν αποστολή να «εκπολιτίσουν» άλλες χώρες και λαούς), ο Γιούχα Φουχτελ, παρουσιάζεται σε ξεχωριστή ιστοσελίδα της Γερμανικής Πρεσβείας στην Αθήνα, κάτω από τον… ιεραποστολικό τίτλο «Γερμανικές Αποστολές στην Ελλάδα»!, περνά και στο… «ψαχνό» της «ειδικής επιχείρησης», δηλαδή στην προσπάθεια «ενσωμάτωσης» των Μαρτυρικών Δήμων που υπέστησαν το Γερμανικό («συγγνώμη» το ναζιστικό) Ολοκαύτωμα, κυρίως μέσω του «Δικτύου Μαρτυρικών Δήμων» της Ελλάδας, ορισμένοι από τους οποίους ΧΩΡΙΣ ΑΙΔΩ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ -ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΔΑ- ΤΗΝ «ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ» ΤΩΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΩΝ – ΣΗΜΕΙΩΝ ΘΥΣΙΑΣ – ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥΣ!

ss

Την στιγμή που η «Δικαιοσύνη της Γερμανίας του Γκαίτε κα του Σίλερ» ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ «ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΜΑΤΑ» ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ – ΑΘΩΩΣΕΙ – ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 850 ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟΥΣ «ΜΑΡΤΥΡΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Με το επαίσχυντο – όλως επισήμως διατυπωμένο «δικαστικό αιτιολογικό «–το ίδιο που κοινοποίησε και η γερμανική κυβέρνηση στον επιζώντα του δίστομου «Αργύρη σφουντουρη» ήδη πριν 20 χρόνια!– τ’ οποίο κυνικά ισχυριζόταν –και ισχύει ακόμα – πως «το ξεκοίλιασα εγκύων γυναικών – το κάρφωμα νήπιων με ξιφολόγχες και το κάψιμο ζωντανών γυναικόπαιδων με «σκόνη φωσφόρου»( φλογοβόλα ) αποτελούσαν «νόμιμα στρατιωτικά αντίποινα για την δράση ληστοσυμμοριτών»… Και οι γνωστοί μας «μαρτυρικοί δήμαρχοι» – δεν – έχουν ακόμα ζητήσει – τουλάχιστον την επίσημη συγνώμη της γερμανικής βουλής για αυτό το γεγονός – όπως και την άμεση ρύθμιση των οφειλομένων γερμανικών επανορθώσεων – αποζημιώσεων – για όλη την Ελλάδα – και όχι μόνο για τους… «δήμους τους» – ΣΑΝ ΤΗΝΝ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΠΡΟκΥΠΟΘΕΣΗ  – για την αποδοχή κάθε δήθεν ( κρατικής) “συμφιλιωτικής” προσφοράς (οι επισκέψεις ομάδων και πρωτοβουλιών ήταν και θα πρέπει να είναι πάντα ευπρόσδεκτες- για κάτι άλλο μιλάμε!). Και – δεν είναι ούτε σε θέση (οι “μαρτυρικοι δημαρχοι”) να δηλώσουν ξεκάθαρα ότι «δεν μπορείς να «καταθέτεις στεφάνια στην «μνήμη των θυμάτων» και να υποστηρίζεις παράλληλα ότι οι έλληνες «ζούσαν πιο πλουσιοπάροχα από τους γερμανούς πολίτες – έχουν (είχαν) μεγαλύτερο από τους γερμανούς «μέσο όρο ζωής» – και τώρα πρέπει να εξαθλιωθούν υπό την επίβλεψη & συμμετοχή «γερμανών συμβουλών και επιθεωρητών στα υπουργεία τους»

13103463_1018761194870812_3400846153279463789_n

Η φωτογραφία είναι από το πρωτοσέλιδο του «Λαϊκού Παρατηρητή» , επίσημου οργάνου του Χιτλερικού καθεστώτος, οι οποίος θριαμβευτικά γραφεί «Η ΑΘΗΝΑ ΕΠΕΣΕ – ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ», η «Αγγλία πετάχτηκε έξω από την Ευρωπαϊκή Ήπειρο!

Πως δεν μπορείς να μιλάς ΑΝΕΞΟΔΑ για το «λυπηρό παρελθόν», παραβλέποντας το θλιβερό ΠΑΡΟΝ (που προσβάλει όλους τους αγώνες, τις θυσίες και τις κατακτήσεις του ελληνικού λαού των τελευταίων 200ων χρόνων), υποσχόμενος ένα «καλλίτερο μέλλον» με «Ιδρύματα & Ταμεία για το μέλλον».

Και μάλιστα την στιγμή που αρνείται η «νέα» Γερμανία επί 70 χρόνια με προσβλητικά για την κοινή νοημοσύνη «επιχειρήματα» να Αποζημιώσει – Επανορθώσει , καταρρακώνοντας το διεθνές δίκαιο και εμπαίζοντας την διεθνή κοινότητα, για την ΟΥΣΙΑ της «Συνθήκης των 4 + 2» που της απέδωσε την κρατική ανεξαρτησία και επέτρεψε την ενοποίηση της. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ «ΜΑΡΤΥΡΙΚΩΝ ΔΗΜΩΝ & ΠΟΛΕΩΝ» – ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ «ΑΦΩΝΟΥΣ»!

Τα ψευδό – «συμφιλιωτικά» σχέδια της Γερμανίας υλοποιούνται ΚΑΙ μέσω Γερμανοελληνων & Ελληνογερμανων ( με ακαδημαϊκούς «σεβάσμιους τίτλους» ), «Αναθεωρητών της Ιστορίας» (του Β’ γερμανικού – ιμπεριαλιστικού πολέμου), οι οποίοι έχουν αναλάβει την «ιδεολογική κατήχηση» και τον πνευματικό – συνειδησιακό ευνουχισμό των δήθεν «μονομερώς προκατειλημμένων» και «αυτό ηρωοποιημενων» Ελλήνων όπως λένε η αφήνουν να εννοηθεί (χωρίς δήθεν επαρκή «επιστημονικά» στοιχεία και κυρίως την χρήση των «άμεμπτων» γερμανικών ιστορικών αρχείων).

13124981_1018774128202852_5341952471139236165_n

Η φωτογραφία είναι απόσπασμα «ανοιχτής επιστολής της “Bildzeitung” για την υποδοχή του Γιώργου Παπανδρέου στην Γερμάνια (2010), η οποία ξεκινά με το γνωστό «γερμανικό βερμπαλιστικό σθένος» ως εξής «Κύριε πρωθυπουργέ όπως αντιλαμβάνεστε τώρα δεν βρίσκεστε στην Ελλάδα, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ (όπως λέμε «τέλειωσαν τα ψέματα»!) και καταλήγει προσβλητικά «ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΠΑΤΙΡΗΔΕΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ( “PLEITE GRIECHEN” ) ΣΑΣ ΕΣΩΚΛΕΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΟ γραμματόσημο για να μας απαντήσετε! Βέβαια σύμφωνα και με τις Αμερικανικές επιθυμίες ο George, εξυπηρέτησε την Γερμανία και υπέγραψε την θανατική καταδίκη της Ελλάδας – το παρθενικό – δολοφονικό μνημόνιο και στην συνεχεία έλαβε, για την «ειλικρίνεια» του μέχρι «μ»!, και το γερμανικό «τέθριππο βραβείο» δια χειρός Ακερμαν – Deutsche Bank.

Το παραμύθι του πολύ συστηματικά ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ εργαζόμενου ιστορικού αναθεωρητισμού έχει πολλές παραμέτρους. Ξεκινά με τον συμψηφισμό των θυμάτων του Γερμανικού επεκτατισμού και των «βιομηχανικά οργανωμένων» εγκλημάτων πολέμου και γενοκτονιών με τα εγκλήματα «όλων των φασιστών», με καλά επιλεγμένες έξυπνες αναφορές τύπου «Στέμμα & Σβάστικα» και συνεχίζεται με την διάδοση απόψεων «Οι Έλληνες φασίστες έκαναν τα ίδια η και περισσότερα από τους Γερμανούς εγκλήματα», προχωρούν με θέσεις «σε όλους τους πολέμους γίνονται αδικίες, έτσι είναι πόλεμος, κοιτάξτε τι σας έκαναν οι Άγγλοι και οι Αμερικανοί και όχι μόνο οι Γερμανοί», κορυφώνεται σε ισχυρισμούς «ο λιμός και ο θάνατος 300.000 Ελλήνων είναι «ελληνική υπερβολή«, και οι «Αθηναίοι έκαψαν την Μήλο» ( το τελευταίο «σοβαρό» επιχείρημα το άκουσα σε διάλεξη του κ. Α, Λιακού που θέλει ν’ αλλάξει τα σχολικά μας βιβλία, «επιστημονικού φίλου» του κ. Χαγκκεν – Φλαισερ ) «ο λιμός, η πείνα και ο θάνατος της γερμανικής κατοχής οφείλεται και στους «συμμάχους σας/μας» – όχι μόνο στην γερμανική» διαχειριστική οικονομική ληστεία, αποδυόμουν «εθνικιστικές» αυτοπεποιθήσεις με απόψεις «στρατιωτικά το ελληνικό ανταρτικό δεν συνέβαλε σχεδόν καθόλου στην γερμανική ήττα , ούτε βέβαια η Παλλαϊκή Αντίσταση των Κρητικών καθυστέρησε την γερμανική επίθεση στην Ρωσία, συμβάλλοντας έμμεσα στην ήττα τους λόγω του χειμώνα που ακολούθησε.

13051782_1018774278202837_3019716528768750385_n

Στην φωτογραφία είναι η ίδια η “Bildzeitung” που υποδέχεται τον άλλο “Alexis” της Ελλάδας με ειδική φιλική επιστολή – στα ελληνικά!

Όλα αυτά είναι «ελληνικοί μύθοι η η συνήθης προπαγάνδα μύθων των νικητών», παντα συμφωνα με την ιδια Αναθεωρητικη προπαγανδα η «κυριότερη αιτία γέννησης του ναζισμού και του πολέμου που εξαπέλυσε ήταν ο…”φυλετισμός και η έλλειψη σεβασμού στο διαφορετικό”, δηλαδή δεν υπήρχαν κυρίως οικονομικά αίτια εμφάνισης του και ο στόχος να μεταβάλει όλους τους λαούς της Ευρώπης σε δούλους των γερμανικών συμφερόντων, όλα αυτά είναι για τους Ρεβιζιονιστές της Ιστορίας, ιδιαίτερα για τον Γερμανικό μεταπολεμικό Ρεβανσισμό «δευτερεύοντες παράγοντες», επειδή δεν θέλουν να θίξουν τα γερμανικά μεγάλο – ιδιοκτησιακά συμφέροντα, τον “εξαγωγικά προσανατολισμένο γερμανικό τρόπο παράγωγης – ΣΥΝΕΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ «ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ – ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ – ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ «ΠΡΩΤΙΑ ΤΟΥ» – και βέβαια τον καπιταλιστικό ιμπεριαλισμό γενικότερα.

Βρε πως «αλλάζουν» οι καιροί… ( από το 1941 στο 2016)

Πηγή: agonaskritis.gr



Η Σφήκα: Επιλογές




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου