Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Οι φασίστες του Κιέβου καταστρέφουν ακόμα και τις υποδομές νερού στο Ντονιέτσκ

Βασίλης Μακρίδης


►Εκτός συστημικής ειδησεογραφίας αυτό που θα γράψω, αν και είδηση σημερινή, πρωινή. Άλλωστε, γενικά η τραγωδία του Ντονμπάς έχει περάσει στα δυτικά συστημικά ΜΜ«Ε» ως «η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία», παρόλο που εκεί δεν βρίσκεται ούτε ένας στρατιώτης των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων!!!

►Για πολλοστή φορά, λοιπόν, σήμερα το πρωί, το πυροβολικό του «επίσημου» ουκρανικού στρατού βομβάρδισε το μεγαλύτερο εργοστάσιο επεξεργασίας πόσιμου νερού στο Ντονιέτσκ, από το οποίο ξεκινά η υδροδοσία της ίδιας της πόλης, αλλά και των γύρω περιοχών.

►Συνολικά, από τις 30 Ιανουαρίου 2017, όταν και εντάθηκαν ξανά οι εχθροπραξίες πάνω στη γραμμή πυρός ανάμεσα στον στρατό των χουνταίων του Κιέβου και τον Λαϊκό Στρατό του Ντονμπάς, το συγκεκριμένο εργοστάσιο έχει δεχθεί 370(!!!) πλήγματα μόνο από πυραύλους και εκατοντάδες άλλα από άλλα είδη όπλων (κυρίως πολυβόλα, όλμους κοκ)!!!

►Και δεν είναι μόνο το γεγονός, ότι οι ουκροναζί έχουν καταστρέψει επανειλημμένα τη συγκεκριμένη μονάδα... Είναι ότι χτυπούν με πυραύλους και πυροβόλα ακόμη και τα ΑΟΠΛΑ συνεργεία που επιχειρούν να επιδιορθώσουν τις ζημιές και να επαναλειτουργήσει κανονικά η υδροδοσία της πόλης του Ντονιέτσκ και των γύρω περιοχών.

►Εδώ θα πρέπει να επισημάνουμε και κάτι ακόμη: από το συγκεκριμένο εργοστάσιο υδροδοτούνται και περιοχές που βρίσκονται από την «άλλη» πλευρά της γραμμής πυρός, δηλαδή στις περιοχές της Περιφέρειας του Ντονιέτσκ που ελέγχει ο κυβερνητικός στρατός του Κιέβου. Ωστόσο αυτό δεν αποθαρρύνει καθόλου τους χουνταίους να καταστρέφουν επανειλημμένα μία εργοστασιακή μονάδα που αποτελεί πηγή ζωής για εκατομμύρια κατοίκους της περιοχής.

►Η τύφλα του νεοφασισμού και του νεοναζισμού είναι τέτοια, που μπορεί αυτοί που τον ακολουθούν να νιώθουν απόλαυση ακόμη και βλέποντας τα δικά τους άντερα να χύνονται στο έδαφος...

►Και η καθ' ημάς «δημοκρατική» (ξερνάω!...) Δύση όχι μόνο κάνει «την πάπια» μπροστά σε όλα αυτά, αλλά και βοηθάει ενεργά το μοναδικό στην Ευρώπη καθαρά και με όλους τους τύπους φασιστικό καθεστώς... Μαζί της και οι δικοί μας, εγχώριοι «σμπίροι», που προσφέρουν πλέον την αμέριστη υποστήριξή τους στον Ποροσένκο και στα τσιράκια του, εισπράττοντας μάλιστα και τα ανάλογα «ευχαριστήρια» για τις «υπηρεσίες» τους από το ίδιο το καθεστώς του Κιέβου...

►Όσο γρηγορότερα απαλλαγούμε από τη λυκοσυμμορία Ευρωζώνης - ΕΕ - ΝΑΤΟ και επανακτήσουμε την εθνική και λαϊκή μας κυριαρχία τόσο το καλύτερο τη χώρα μας και τον δύσμοιρο λαό της. Εκτός εάν περιμένουμε να δούμε και στα μέρη μας τίποτε «μπαμ-μπουμ» με δεκάδες θυμάτων, για να συνειδητοποιήσουμε σε τι φαύλο κύκλο μας έχουν ήδη σύρει οι σύγχρονοι πάτρωνες και αποικιοκράτες μας...



Βασίλης Μακρίδης: Σχετικά με τον συντάκτη




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου