Τρίτη 15 Αυγούστου 2017

Μας περιγελούν, οι σύγχρονοι Νέρωνες!

Του Κώστα Γιαννιώτη


Πάνω στο δόλιο κορμί μιας χώρας που έχει παραδοθεί στις φλόγες, κονταροχτυπιούνται οι θύτες, διαγωνιζόμενοι για το ποιος θα πει την πιο ωραίες ατάκες!

Ατάκες που ο λαός μας τις αποκαλεί με μια και μόνη λέξη: μαλακίες! 

Οι μεν και οι δε παριστάνουν κάτι που δεν ήταν ποτέ: την κυβέρνηση οι μεν και την αντιπολίτευση οι δε!

Την ίδια ώρα που οι πυροσβέστες, με μόνο όπλο την ψυχή τους, παλεύουν να σώσουν ανθρώπους και περιουσίες, ένας ελεεινός εσμός θεατρίνων προσπαθεί μέσα στους καπνούς να καλύψει τη θλιβερή και σιχαμερή εικόνα του δούλου που το μόνο καθήκον που έχει αναλάβει να φέρει σε πέρας είναι οι εντολές των ξένων αφεντικών του, ασελγώντας ανερυθρίαστα πάνω στο κορμί αυτής της χώρας!

Η φωτιά καταπίνει ό,τι κατάφερε να μείνει ζωντανό πάνω σ` αυτόν τον τόπο κι αυτοί «κλαψουρίζουν», τάχα -μέσω τουίτερ- για την καταστροφή που οι ίδιοι προετοίμαζαν χρόνια τώρα!

Οι σύγχρονοι Νέρωνες δεν αρκούνται στο να απολαμβάνουν το έργο τους, αλλά έχουν και το θράσος να μας δουλεύουν.

Αυτοί που απογύμνωσαν το πυροσβεστικό σώμα από κάθε είδους υλικό μέσο, και αποδυνάμωσαν το σώμα από έμψυχο υλικό, για να επανδρώσουν τα αεροδρόμια της γερμανικής FRAPORT...

Αυτοί που ανάγκασαν τους πυροσβέστες, που απόμειναν ακόμα στο σώμα, να επιβιώνουν με μισθούς πείνας...

Αυτοί που δε διαθέτουν ούτε ένα ευρώ, ακόμα και για το στοιχειώδη εξοπλισμό του πυροσβεστικού σώματος...

Αυτοί που άφησαν ένα γερασμένο στόλο πυροσβεστικών αεροπλάνων να αργοπεθαίνει, χωρίς ανανέωση αλλά ακόμα και χωρίς τη δυνατότητα προμήθειας των απαραίτητων ανταλλακτικών για τη συντήρηση των αεροσκαφών που, τα ελάχιστα που πετούν ακόμα (2 από τα 10 της Αττικής), πετούν με τη δύναμη της ψυχής των πιλότων και την αγωνιώδη προσπάθεια των τεχνικών συντήρησης, που καταφεύγουν σε πατέντες (!) για να αναπληρώσουν την έλλειψη ανταλλακτικών των αεροσκαφών!
Ναι! Με πατέντες, εν έτει 2017, σε χώρα του παραδείσου με το όνομα Ευρωπαϊκή Ένωση!

Αυτοί που παρόπλισαν και απίσχνανσαν το επιστημονικό δυναμικό των δασολόγων και δασοπόνων...

Αυτοί είναι οι δωσίλογοι, που βρήκαν ΣΗΜΕΡΑ, την ώρα που η Ελλάδα πενθεί για τον αφανισμό του φυσικού πλούτου της και μετατρέπεται σε νεκρό τοπίο, βρήκαν την ευκαιρία να ανακοινώσουν, καμαρώνοντας, ότι το πρωτογενές πλεόνασμα, στο επτάμηνο του 2017, έφτασε στο ύψος των 3,05 δις!!

Και δε λένε ότι αυτό το πλεόνασμα, που θα το τσεπώσουν τα ξένα και ντόπια αφεντικά τους, προέρχεται από το θάνατο της χώρας μας, μέσα στις φλόγες που την περιζώνουν σε θανάσιμο κλοιό!

Δε λένε ότι προέρχεται από το θάνατο πυροσβεστών που παλεύουν καβάλα σε τρακτέρ(!), να σώσουν σπίτια και ανθρώπους!

Αυτοί που, χωρίς δισταγμό και ντροπή, παρέδωσαν συνειδητά, με την ψήφο τους, την εθνική κυριαρχία της χώρας σε ξένες δυνάμεις, βγαίνουν σήμερα και τάχα αλληλοκατηγορούνται!

Την ίδια ώρα, με δηλώσεις του, ο υπουργός δικαιοσύνης μιλά για οργανωμένο σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας μέσω 91 εμπρησμών σε μια μέρα!

Είναι ίσως η μοναδική φορά που θα συμφωνούσα μαζί του, αν συμπλήρωνε ότι αυτός ο πολιτικός ελεεινός θίασος (κυβέρνησης και αντιπολίτευσης) είναι αυτός που άφησε τη χώρα ανοχύρωτη, παραδίνοντάς την στις ορέξεις και τα σχέδια Τούρκων, Αλβανών, Σκοπιανών και των προστατών τους!

Είναι το τίμημα της λατρείας προς το ευρώ και της θεοποίησης του ναζιστικού μορφώματος που το ονόμασαν Ευρωπαϊκή Ένωση!

Είναι αυτό το μόρφωμα που άπλωσε τα πλοκάμια του πάνω από τη χώρα μας και, σε αγαστή συνεργασία με το ΔΝΤ, απομυζά κάθε ικμάδα ζωής αυτού του –κάποτε- ευλογημένου τόπου!

Όσο αυτός ο ελεεινός θίασος του σημερινού πολιτικού προσωπικού -στο σύνολό του- παραμένει εν ενεργεία, θα δούμε χειρότερα!

Έχω πει πολλές φορές και δεν θα πάψω να επαναλαμβάνω ότι οι «εταίροι» τους δεν θέλουν τα λεφτά.
Θέλουν το οικόπεδο, αλλά χωρίς τους ιθαγενείς του!

Κι αν δυσκολεύονται να εξανδραποδίσουν τους ιθαγενείς, του βάζουν φωτιά και το κάνουν... χέρσο!
Έτσι για να μπαίνουν και πιο εύκολα οι ανεμογεννήτριες και τα φωτοβολταϊκά πάνελ!

Έτσι για να τεμαχίζεται πιο εύκολα το οικόπεδο και να γίνονται πιο ευδιάκριτα τα σύνορα που θέλουν να επαναχαράξουν, μοιράζοντας τα κομμάτια αυτού του τόπου στους λύκους και τα τσακάλια, κατά πώς τους βολεύει!

Αλήθεια... μήπως η Μαφία χρησιμοποιεί διαφορετικές μεθόδους;

Και για να μην ξεχνάμε την ανεπανάληπτη Μαλβίνα, θα επαναλάβω κι εγώ...

«Έξω, πούστη, απ` την παράγκα»!

Πηγή: dromosanoixtos.gr



Κώστας Γιαννιώτης: Σχετικά με τον συντάκτη




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου