Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Λευτεριά στα ρόπαλα

Κώστας Γκιώνης


Ειλικρινά νοιώθω την ανάγκη να συμπαρασταθώ στην ευγενή συντεχνία των ρομποκοφόρων αστυνομικών, οι οποίοι με κίνδυνο της ζωής τους, υπερασπίζονται τα ιερά και τα όσια των απανταχού κατατρεγμένων τραπεζιτών και των hedges funds!

Εχθές κάποιοι αριστερόστροφοι αεριτζήδες μπαχαλότροποι τους επιτέθηκαν με τις πλάτες τους με τέτοια λύσσα πού στην κυριολεξία τους λύγισαν τα γκλόπ και σαν να μην έφτανε αυτό άρχισαν με τα ξεροκέφαλα τους να τους πιτσιλάνε με αίμα τις στολές τους και τα κράνη τους, ήταν τόσο αδίστακτοι και εκνευρισμένοι πού άρχισαν να μελανιάζουν από τα νεύρα τους.

Πρέπει επιτέλους να μπει ένα τέλος σε αυτό το μένος αυτών των ανθρωπόμορφων τεράτων, πού προσπαθούν να αφαιρέσουν το δικαίωμα της αναδιακατανομής της ιδιοκτησίας, δηλαδή των πολυπόθητων επενδύσεων, πού τόσο πολύ έχει ανάγκη η χώρα μας.

Στις 30 Μάρτη 9 το πρωί στην Ευελπίδων αυτά τα τέρατα θα κληθούν να δικαστούν μόνο για τρία πλημμελήματα (!!!!), αντίσταση κατά της αρχής,διατάραξη κοινής ειρήνης και απόπειρα άσκησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά αστυνομικού!

Επιτέλους πρέπει να σταματήσει αυτο το χαιδεμα αυτών των ερπετοφόρων και να τους αποδοθούν όλες οι κατηγορίες πού πρέπει, όπως, απόπειρα βιασμού, μαστροπεία, απόπειρα ευνουχισμού, παιδική πορνογραφία και εσχάτη προδοσία.

Η δημοκρατία πρέπει να έχει όρια, η πολύ βλάπτει, η καθόλου είναι καλύτερη!

Λοιπόν όλοι τις 30 Μάρτη στην Ευελπίδων κανένας οίκτος στους συμπονούντες ψευτοκουλτουριάρηδες, καμία ανάσα ελευθερίας στους αμετανόητους, λευτεριά στα ρόπαλα!!!!



Κώστας Γκιώνης: Σχετικά με τον συντάκτη




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου