Σάββατο 22 Ιουνίου 2019

Να μιλήσει ο λαός

Ισίδωρος Νερούτσος


Ο ένας μου βρωμάει, ο άλλος μου ξινίζει και οι Τσιπρομητσό, καθρεφτίζονται, χτενίζονται, στολίζονται ανενόχλητοι και πάνε για την νύφη. Εμείς στην απ όξω, οι ακάλεστοι και απροσάρμοστοι, τι πρέπει να κάνουμε;

Λέω ότι και οι Ιταλοί παλαιότερα. Να κάνουμε ξου στους μοναχικούς, φωνακλάδες άσφαιρους καβαλάρηδες και να φλερτάρουμε με την αξιοπρεπέστερη απ αυτούς, Τσιτσιολίνα, για να μη καταντήσουμε γεροντοκόρες και γεροντοπαλίκαρα.

Όλοι όλοι αντάμα και οι “περιστασιακοί δήθεν αντιμνημονιακοί αριστεροί” χώρια.

“Ο καθείς και την καρέκλα του λέω”.

Μπορεί οι πολιτικοί να μην χαμπαριάζουν, τα ζώα όμως ξέρουν πολύ καλύτερα απ αυτούς, την δύναμη της ενότητας

ΦΤΆΝΕΙ ΠΙΑ ΟΎΤΕ ΒΉΜΑ ΠΊΣΩ.

Ο Κόσμος της αριστεράς πρέπει να αναλάβει την υπόθεση μόνος του.

Αριστερή ψήφος μόνο είτε στο ΚΚΕ, το οποίο έτσι ή αλλιώς θα μπει στην βουλή, αλλά δεν θα εμποδίσει την αυτοδυναμία της Ν.Δ.

ΕΊΤΕ προτιμότερο, κατά την ταπεινή μου γνώμη, στο ΜΕΡΑ25 του Γιάνη Βαρουφάκη, που εκτός των γνώσεών του και της μέχρι σήμερα ειλικρίνειας του, αν συγκεντρώσει καλό ποσοστό, μπορεί να κόψει την αυτοδυναμία της Ν.Δ.

Από τώρα θεωρούμε ότι τυχόν αυτοδυναμία της Ν.Δ. πριμοδοτείται προφανώς, είτε από άγνοια είτε από παθολογικό εγωκεντρισμό, από τα δήθεν αριστερά παρακόμματα.

Αφιερωμένο στους απανταχού “αριστερούς” Οπορτουνιστές.




Ισίδωρος Νερούτσος: Σχετικά με τον συντάκτη




2 σχόλια:

  1. οι ιταλοι παλαιοτερα? τι καταφεραν και χρωστανε ακομα και τωρα? Απο οσο ξερω ο ελληνισμος ηταν παντα οικουμενικος-κοινωνικος-πατριωτικος, για ποιες καρεκλες ο λογος? Μηπως παλι να χουμε 1000 στρατηγους οπως μετα την επανασταση διοτι δεν αρκουνταν σε τιποτα λιγοτερο? Ολοι τα ιδια θελουμε απλα χειραγωγουμαστε απο κοσμοθεωριες και αντιγραφες καλπικων ιδεολογιων...οχι ιδεαλισμων Με κυρηγαμτα μισους καμια ενωσης δεν ειναι εφικτη. Διχως ανθρωπους πρεσβευτες ιδεων υπερ ενωσης του 60%, ουδεν νεωτερον απο το ανατολικο-βαλκανικο μετωπο
    Ιωαννης Γεωργοπουλος Εππος πρωην Συνεδρος Δημοκρατικης Αριστερας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακριβώς για τον λόγο αυτόν, δηλαδή την χρεοκρατία, οι αγανακτισμένοι Ιταλοί, ψήφισαν την Τσιτσιολίνα. Δεν μιλώ περιφρονητικά για την Κυρία αυτή, αλλά επειδή εμφανίστηκε από το πολιτικό πουθενά. Τώρα όσον αφορά στις ιδεολογίες του καθενός μας, όλο και κάπου μπάζουν. Ο διαλογισμός του μίσους, για κάποια καρέκλα γίνεται. Ο Ελληνισμός είναι πράγματι οικουμενικός, αλλά πολλάκις προδομένος. Ο λαός έδειξε την ενότητά και το θάρρος του το 2015, στο δημοψήφισμα, παρά την τρομοκρατία των ΜΜΕ, που είχε ασκηθεί και το εκβιαστικό κλείσιμο των τραπεζών. Η Κομουνιστική αριστερά και αξίες διαθέτει και στην πραγματική δημοκρατία, όχι στην Μαϊμουδίστικη, πιστεύει ή όφείλει να πιστεύει και να εφαρμόζει.
    Ο Επιστημονικός σοσιαλισμός, μπορεί να ανθίσει μόνο σε καθεστώς πραγματικής δημοκρατίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή