Πέτρος Αργυρίου


Ο Πέτρος Αργυρίου είναι από τους πολυσχιδέστερους Έλληνες αναλυτές και ο κορυφαίος Έλληνας αναλυτής του παρασκηνίου των παγκοσμίων πολιτικών δημόσιας υγείας.

Ήταν από τους λίγους που αντιστάθηκε στις σκευωρίες των πανικών γρίπης και δικαιώθηκε από το πόρισμα του Συμβουλίου της Ευρώπης το 2010. Ήταν ο μοναδικός στην Ελλάδα και ένας από τους λίγους στον κόσμο που εντόπισε και κατήγγειλε την απάτη της ιϊκής ερμηνείας του Συνδρόμου Χρόνιας Κόπωσης η οποία εξελίχτηκε στην κορυφαία ανάκληση του Science για το 2011.

Προέβλεψε τις συνέπειες της έλευσης του ΔΝΤ σε Ελλάδα και Ευρώπη, ανέδειξε τη ρηγμάτωση ανάμεσα σε Γερμανία και ΗΠΑ στα θέματα της οικονομικής ηγεμονίας, την έντονη συμμετοχή εξτρεμιστικών ισλαμιστικών στοιχείων στην Αραβική Άνοιξη καθώς και τη χρηματοδότησή τους από τις ΗΠΑ.

Προέβλεψε επίσης τη διάχυση του ισλαμικού εξτρεμισμού μετά τη διάλυση της Λιβύης και την υπονόμευση της Συρίας. Το έργο του έχουν αναγνωρίσει ξένοι διανοητές όπως ο Howard Zinn αλλά και αναγνωρίσιμοι Έλληνες. Ο Πέτρος Αργυρίου, συγγραφέας περισσοτέρων από 20 βιβλίων, από τα οποία έχουν εκδοθεί μέχρι σήμερα 7, ένα εκ των οποίων και στην αγγλική αγορά βιβλίου, έχει εμφανιστεί ενίοτε σε διεθνή μέσα

Πέτρος Αργυρίου: Αναρτήσεις στην Σφήκα

Πέτρος Αργυρίου: Προσωπικό Ιστολόγιο
ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΕΔΩ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου