Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024

Σεμινάρια



«Το προτιμότερο για την ασφάλεια της Δύσης θα ήταν να χτυπήσουν τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν (...) ο κόσμος θα είναι ασφαλέστερος ύστερα από αυτό...». 
Αυτά έγραφε στα χτεσινά «Νέα» η γνωστή «Πανδώρα», η οποία όχι απλώς προτρέπει το Ισραήλ να χτυπήσει το Ιράν, σπρώχνοντας σε γενικευμένη ανάφλεξη, αλλά να χτυπήσει και τις πυρηνικές του εγκαταστάσεις! Και αυτό στο όνομα της «ασφάλειας της Δύσης», όπως γράφει υποδυόμενη τον ρόλο του μεγάλου στρατηλάτη. 

Θα μπορούσε κάποιος να μη δώσει σημασία στο παραλήρημα ενός αρρωστημένου μυαλού. 
Μόνο που δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό. 
Η θέρμη με την οποία εμφανίζονται ως διαπρύσιοι κήρυκες του πολέμου και μάλιστα με τη στοχοποίηση πυρηνικών εγκαταστάσεων ή και τη χρήση πυρηνικών όπλων, προκαλεί ανατριχίλα. Η ένταση με την οποία σε κανάλια και εφημερίδες διάφοροι «ειδικοί», «αναλυτές» και πρώην στρατιωτικοί μηρυκάζουν την πολεμική προπαγάνδα και διαφημίζουν τα ανθρωποκτόνα εργαλεία του πολέμου, τις βόμβες και τους πυραύλους που σπέρνουν τον θάνατο και την καταστροφή, πρέπει να προβληματίσει κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο. 

Οι ιμπεριαλιστές για τα δικά τους συμφέροντα ανοίγουν το ένα μέτωπο μετά το άλλο, πυροδοτούν το φιτίλι του πολέμου, οδηγούν ολόκληρες περιοχές στον όλεθρο, δεν λογαριάζουν τις ζωές των ανθρώπων και οι «ενσωματωμένοι» κονδυλοφόροι τους, χωρίς αιδώ, τους πουλάνε εκδούλευση. 
Οπως φαίνεται, έπιασαν τόπο τα σεμινάρια για δημοσιογράφους που διοργανώνουν κατά καιρούς και στη χώρα μας το Ισραήλ και το ΝΑΤΟ.

Πηγή: rizospastis



Η Σφήκα: Επιλογές




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου