Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ


Μπορώ να συμφωνήσω με την άποψη του Στ. Κούλογλου, ότι δεν έχει νόημα η κατάθεση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου από τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν συμφωνώ όμως καθόλου, με την παρατήρησή του, ότι κοντινότεροι συγγενείς του είναι η ΔΗΜΑΡ και το ΠΑΣΟΚ.

Οι κομματικοί αυτοί σχηματισμοί είναι οι κύριοι υπεύθυνοι για την κοινωνικοοικονομική καταστροφή που έπαθε η χώρα μας και που οι δράσεις τους συνετέλεσαν αποφασιστικά, στις 4000 αυτοκτονίες πολιτών, στους μισούς άνεργους Έλληνες, στην διάλυση των κοινωνικών και εργασιακών κατακτήσεων και στην βάρβαρη συμπεριφορά τους απέναντι στον κόσμο, που τους επιστράτευσαν, τους ξυλοφόρτωσαν, τους κατασυκοφάντησαν και τους ξετίναξαν οικονομικά και κοινωνικά. Ξεπουλούν αδιάντροπα την δημόσια περιουσία και τις δημόσιες επιχειρήσεις και διώχνουν κόσμο από τις δουλειές τους, με συμπεριφορές κυριότητας τους, πάνω στην ζωή και την περιουσία των πολιτών.


Όλοι αυτοί που «προσκύνησαν» με πρωτοφανή ζήλο τους αλλοδαπούς επιτηρητές και τραπεζικούς υπαλλήλους, ενώ παρουσιάζονται σκληροί και αμείλικτοι κατά των δεινοπαθούντων Ελλήνων πολιτών και μεταναστών, που τους έκλεισαν σε στρατόπεδα, παραβιάζοντας τα ανθρώπινα δικαιώματα, έχουν τεράστιες ποινικές ευθύνες. Μπορεί να είναι «ουδείς αναμάρτητος», οι αμαρτίες όμως πληρώνονται, από αυτούς που τις διαπράττουν και όχι από τους αθώους ή ανυποψίαστους πολίτες.

Μπορεί το σύνταγμα να ορίζει ότι η ψήφος του βουλευτή στο κοινοβούλιο είναι ελεύθερη και απαλλάσσεται ευθυνών, ο λαός όμως έχει άλλη άποψη και δίνει άλλη ερμηνεία. Αυτοί που οδήγησαν με την ψήφο τους συνειδητά, στην υπέρτατη δυστυχία εκατομμύρια Έλληνες, διέπραξαν μέγα ποινικό αδίκημα, που δεν μπορεί να καλύψει καμία συνταγματική διάταξη.

Το Άρθρο 1 παράγραφος 2 του Συντάγματος ορίζει. «Θεμέλιo τoυ πoλιτεύματoς είναι η λαϊκή κυριαρχία.


Παράγραφος 3. Όλες oι εξoυσίες πηγάζoυν από τo Λαό, υπάρχoυν υπέρ αυτoύ και τoυ Έθνoυς και ασκoύνται όπως oρίζει τo Σύνταγμα.


Το Άρθρo 2 παράγραφος 1 O σεβασμός και η πρoστασία της αξίας τoυ ανθρώπoυ απoτελoύν την πρωταρχική υπoχρέωση της Πoλιτείας.


Η επιθυμία για απόδοση δικαιοσύνης, δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί ως ακραία συμπεριφορά. Είναι υπόσχεση και απότιση τιμής και δικαίωση για τους 4000 πολίτες που αυτοκτόνησαν εξ αιτίας των παράνομων και εκτός ηθικής αποφάσεων, για τα εκατομμύρια των φτωχών, χωρίς δική τους υπαιτιότητα και των κατεστραμμένων σωματικά και οικονομικά ανθρώπων. Όλοι αυτοί πρέπει να λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη με απόφαση του Ελληνικού λαού. Με δημοψήφισμα.

Είναι απαίτηση του λαού.

Με υπόλογους ή ύποπτους διάπραξης αδικημάτων, έστω και έμμεσα, κατά της ζωής και της περιουσία των πολιτών, τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι νοητό ότι μπορούν να συμπράξουν. Συμπράττουν μόνο με όσους ειλικρινά και έμπρακτα διαχώρισαν την θέση τους και αποστασιοποιήθηκαν από την συνέργια.