Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Αλέξη Τσίπρα, θα τα καταφέρουμε

Πιτσιρίκος


Πριν τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015, ο Αλέξης Τσίπρας διακήρυττε πως θα διαλύσει τους ολιγάρχες. Λίγες ημέρες πριν τις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015, ο Αλέξης Τσίπρας είναι το αγαπημένο παιδί των ολιγαρχών. Μέλι στάζουν οι ολιγάρχες για τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, είχε αναλάβει το θέμα των τηλεοπτικών καναλιών αλλά κατέληξε να κάνει προσωπικές επιθέσεις στη σύντροφό του στον ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Μπορεί αυτό να συνέβη επειδή η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι Πρόεδρος της Βουλής -και η Βουλή έχει κανάλι-, οπότε ο Νίκος Παππάς χτυπάει στο πρόσωπο της Ζωής Κωνσταντοπούλου τους καναλάρχες.

Από μια διαβολική σύμπτωση, από τη συμφωνία σχεδόν χιλίων σελίδων με τους δανειστές -που πέρασε από τη Βουλή τον Ιούλιο-, το μοναδικό λάθος έγινε στο σημείο που αφορούσε τον Ειδικό Φόρο για τις τηλεοπτικές διαφημίσεις, με αποτέλεσμα να καταργηθεί η άμεση είσπραξή του.

Μετά το Μνημόνιο Τσίπρα, ολιγάρχες, καναλάρχες και εκδότες ενωμένοι, από τον Ψυχάρη ως τον Κουρή -που είναι και φιλαράκια- στηρίζουν τον Αλέξη Τσίπρα.

Μαζί με αυτούς, πρέπει να στηρίξουν τον Αλέξη Τσίπρα και οι πολίτες.

Ο Τσίπρας, ο Βαρδινογιάννης, ο Λάτσης, ο Αλαφούζος, εσείς κι εγώ, όλοι ενωμένοι, μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Θα τα καταφέρουμε.

Αλέξη Τσίπρα, θα τα καταφέρουμε.

(Το «Θα τα καταφέρουμε» είναι το προεκλογικό σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ, ή ό,τι απέμεινε από τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ωραίο προεκλογικό σύνθημα, αν και κάπως αφηρημένο. Τι «Θα καταφέρουμε»; Το σωστό σύνθημα θα ήταν

«Θα τα καταφέρουμε να σας εξαπατήσουμε και πάλι».)

 Πιτσιρίκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου