Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Ο Σούπερμαν δεν φοράει γραβάτα!!!

Λίλα Μήτσουρα


Είναι λογικό να πιστεύει ένα μικρό παιδί ότι είναι ο σούπερμαν και ότι όλα μπορεί να τα καταφέρει. Είναι συνηθισμένο να πιστεύει ένα παιδάκι ότι έχει μαγικές δυνάμεις. Υπάρχει πίσω συνήθως ένας κηδεμόνας να τον κρατάει γερά στη γη.

Όταν όμως τον κάνει ένας αρχηγός κράτους τότε τα πράγματα είναι σοβαρά για όλους. Πολύ σοβαρά!!! ή μιλάμε για παλιμπαιδισμό ή για σχιζοφρένεια ή για εμπαιγμό του χειρότερου βαθμού. Και είναι ΚΑΘΗΚΟΝ του λαού να τον συγκρατήσει και κυρίως αυτών που τον αγαπάνε και τον υποστηρίζουν. Αυτοί έχουν το ρόλο του κηδεμόνα, διότι αυτοί ξέρουν την πραγματικότητα και μπορούν να τον συγκρατήσουν.

Τον πιάνεις από την μπέρτα και του λες: Όπα μικρέ προσγειώσου θα σκοτωθείς και θα σκοτώσεις και μας μαζί!

Αν τώρα αυτός ο κηδεμόνας νομίζει ότι πράγματι το παιδάκι του έχει μαγικές ικανότητες σημαίνει ότι το παιδάκι του έχει όντως ικανότητες αλλά όχι μαγικές αλλά να δημιουργεί μαλάκυνση εγκεφάλου στους άλλους, εκτός και αν είναι μεταδοτικό, δεν το ξέρω αυτό. Κάτι σαν μολυσματική ασθένεια.

Γιατί όπως λέει και ο λαός μας με στραβό αν κοιμηθείς το πρωί θα αλληθωρίζεις. Νομίζει λοιπόν ο μικρός ότι θα πετάξει πιάνεται και ο κηδεμόνας από την μπέρτα την μακριά να πετάξει και αυτός μαζί του. Και συ που φωνάζεις από κάτω ότι θα σκοτωθούν θέλεις το κακό τους και είσαι προπέτης και κυρίως δεν βλέπεις την μεγάλη εικόνα, αυτή που βλέπουν αυτοί με τις παρωπίδες τους: ΒΖΟΥΝ ΒΖΟΥΝ!!!! ΕΊΜΑΣΤΕ ΟΙ ΣΟΥΠΕΡΜΕΝ ΘΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ!!!!

Και ανεμίζει η μπέρτα η κόκκινη.

Όταν λοιπόν το κάνει αυτό ένας αρχηγός κράτους που έχει πρώτα ενδώσει σε όλες τις απαιτήσεις των νταβατζήδων και μετά ζητάει το αντίτιμο, όταν πρώτα τα δίνεις όλα και μετά αποφασίζεις να ζητήσεις τη δίκαιη πληρωμή σου, τότε ή ο κόκκινος μανδύας πρέπει να αντικατασταθεί με λευκό πουκαμισάκι που σταυρώνει πίσω τα χεράκια ή να αντικατασταθεί από ωραιότατες αλυσίδες στα χεράκια, γιατί είναι λαμόγιο που πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες και καθρεπτάκια σε ανεγκέφαλους.

Όταν υπογράφεις το ξεπούλημα της χώρας σου με την αιτιολογία ότι τη ΄σώζεις, όταν τα δίνεις όλα στη φτήνια τα ξεπουλάς όλα έμψυχο και άψυχο υλικό και ακυρώνεις το σύνταγμα του κράτους και μετά ζητάς παρακαλετά να σε λυπηθούν, είσαι αξιοθρήνητος και εξευτελίζεις έναν ολόκληρο λαό!

Καθήκον των υποστηρικτών σου λοιπόν είναι να σε συγκρατήσουν να φωνάξουν "ΕΕ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΊΝΑΙ ΓΥΜΝΟς!!" και όχι να σε χειροκροτούν που μας πουλάς όλους και κυρίως αυτούς που σε πίστεψαν. Αλλά είπαμε ο κόκκινος μανδύας θα μας σώσει.

Φταίει που είναι μακρυά πολύ η μπέρτα και έχει κρύψει τη σωτηρία από κάτω για αυτό και δεν βλέπουμε,κατάλαβες?

Ο σούπερμαν φοράει κόκκινη μπέρτα, αλλά τελικά δεν φόρεσε την γραβάτα. Απόμεινε δίχως λαιμοδέτη. Αυτόν ίσως του τον βάλαμε εμείς, οι κακοί άνθρωποι που δεν θέλουμε την σωτηρία της χώρας μας.

Τώρα αν εσύ που με διαβάζεις ένιωσες ένα αεράκι στα μουτράκια ξαφνικά μην ανησυχείς, ο σούπερμαν πετάει από πάνω σου για την σωτηρία μας.



Λίλα Μήτσουρα: Σχετικά με τον συντάκτη




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου