Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Ανθρώπινα σαπούνια φτιαγμένα από ανθρώπους-περιττώματα

Κώστας Κάππας


Σαπούνι από λίπος - αρίστης ποιότητος, από Εβραίο καθηγητή λογοτεχνίας. Λάμπα αμπαζούρ - γνήσιο δέρμα Ρώσου παρτιζάνου, σκληρό να αντέχει στον χρόνο. Συρματοδεμένες τσιγγάνες στο ποτάμι, σφαίρα μόνο για μία. Χιονισμένη πεζοπορία, αφόδευση εν κινήσει, αλλιώς εκτέλεση επί τόπου. Δύο μέτρα ο τοίχος, μωρά Εβραίων για πολεμοφόδια από την μία, ντουφέκια από την άλλη, λαχτάρα για την τυχαία στιγμή, το τυχαίο σημείο που θα φτερουγίσει ο στόχος. Κουκουλοφόροι “Ελληνόφρονες”, δείχνουν με το δάκτυλο το αίμα τους, φίλους και γείτονες, για λίγο πληθωριστικό κατοχικό χρήμα.

Εξάτμιση στην κλειστή καρότσα του φορτηγού, αέριο Zyclon B αργότερα και θάλαμοι αερίων, Τελική Λύση για τους κατώτερους λαούς. Χωριά-ολοκαυτώματα, νεκρά παλληκάρια με το πέος στο στόμα, ξεκοιλιασμένες έγκυες, σχολιαρόπαιδα πνιγμένα με τα ίδια τους τα έντερα, γέροι, γερόντισσες και παπάδες παρανάλωμα φωτιάς. Josef Mengele και εγκληματικό ξεφτίλισμα της Ιατρικής Επιστήμης. Βιασμοί, εξαναγκασμένες κτηνοβασίες, πορνεία για τις ανάγκες των ξανθών επιβητόρων. Ομαδικοί τάφοι, λιμός, μαυραγορίτες. Τάισμα με τεχνογνωσία της κρεατομηχανής, από Krupp, Coca-Cola, Deutsche Bank, Bertelsmann, κ.α. - αντάλλαγμα σκλάβοι, χρήμα και ανακατανομή της παγκόσμιας ιμπεριαλιστικής λείας.

Ηττημένοι του χθες, Φύλακες του σήμερα “Πατρίς–Θρησκεία–Οικογένεια”. Στα Μακρονήσια, εθνικό πλυντήριο ψυχής και σώματος, για όσους τόλμησαν να νικήσουν το θεριό, μέσα στην λινάτσα μαζί με γάτες και πέταμα στην θάλασσα. Η Αρχιφύλακας Φρίκη Γκλύξμπουργκ - η στολή της νεολαίας των SS προσωρινά στην ντουλάπα, οργανώνει το παιδομάζωμα - αντιγράφει άψογα τον Σουλτάνο και τον γενιτσαρισμό. Φύλακες στις γειτονιές, με τα αυτιά τεντωμένα και τα μάτια ανοιχτά για στραβή κουβέντα, Αυγή, Ριζοσπάστη, αριστερόχειρες ή εισιτήριο για παράσταση σε περιοδεία του Bolshoi.

Αρχιεπίσκοποι στην Δικτατορία – ανέχονται την ΕΑΤ-ΕΣΑ των Μάλλιου και Μπάμπαλη, ή δεν παίρνουν χαμπάρι την Χούντα “γιατί είχαν πολύ διάβασμα”. Άλλοι, παλιοί χωροφύλακες–ιερείς, αφού τους ξεγλίστρησαν οι κομμουνιστές, ονειρεύονται τουλάχιστον κανέναν ομοφυλόφιλο νεκρό. Οι αλαλάζοντες οπαδοί τους απειλούν σεξουαλικά τους τελευταίους, ομολογώντας ότι είναι ομοφυλόφιλοι και οι ίδιοι (σεξ με το ίδιο τους το φύλο, ενεργητικό ή παθητικό δεν έχει καμία σημασία) και βιαστές (τιμωρητικό, όχι συναινετικό σεξ)...

Στιλέτο που στριφογυρίζει να μην ράβεται εύκολα η πληγή, Παύλος Φύσσας, διαπόμπευση και αυτοκτονία οροθετικών γυναικών, σβήσιμο τσιγάρων στα μάγουλα Αιγυπτίων και πιστολιές στο καπετανάτο της ματωμένης φράουλας, σημαδεύοντας Πακιστανούς. Τάγματα εφόδου και συναίσθημα του “ανήκειν” για τα απόλυτα μηδενικά, σεξουαλική διέγερση από το φοβισμένο βλέμμα των περαστικών. 300 ευρώ μηνιάτικο και με ευγνωμοσύνη, ατιμώρητο χούφτωμα – η μόνη με μεροκάματο από την οικογένεια, απλήρωτες υπερωρίες – οι άνεργοι στην ουρά είναι πολλοί, δεν αρρωσταίνεις, δεν μιλάς, δεν συνδικαλίζεσαι.

Τα καθάρματα είχαν και έχουν ταυτότητα, φασίστες οι πάνω και ναζί οι κάτω. Δεν σε αθωώνει η “απέχθεια” για το φανερό χέρι και το φανερό κόμμα του εγκληματία. Εάν τους ανέχεσαι στο δικό σου περιβάλλον (κόμμα, σπίτι, δουλειά, φίλοι, εκκλησία), “γιατί εσένα δεν σε πειράζουνε”, “γιατί εσύ δεν είσαι Εβραίος, ανάπηρος, γύφτος, τσούλα, πούστης, κομμούνι, αράπης, άπλυτος, πρεζόνι, αναρχικός, ταραξίας, ισλαμοπιθήκι”, τότε είσαι συνυπαίτιος σε μεγάλο βαθμό για τα εγκλήματα τους κατά της Ανθρωπότητας. Τελεία.

ΥΓ. Η φωτογραφία των ανθρώπινων σαπουνιών είναι από το συγκλονιστικό Μουσείο του Ολοκαυτώματος - Jerusalem holocaust museum on Mount Zion

Πηγή: artinews.gr



Κώστας Κάππας: Σχετικά με τον Συντάκτη




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου