Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

«Τα εργαζόμενα παιδιά των ΜΑΤ είναι Έλληνες και δεν θα μας χτυπήσουν»

Του Γ.Α.Λυγκουνάκη


Αυτό πίστευαν και μας έλεγαν τον τελευταίο καιρό, αδυνατώντας να κατανοήσουν ότι τα εθνικά θέματα δεν μπορούν να στέκονται μόνα ερήμην της ταξικής πάλης.

Αυτή ήταν και η τελική κατάληξη μιας βρώμικης προσπάθειας δημιουργίας εθνικού διχασμού για αποπροσανατολισμό από το ένα και βασικό ζήτημα που είναι η Κατοχή. Μια Κατοχή η οποία πλέον είναι και ανοιχτή, με τις δυνάμεις καταστολής να επιβάλουν το ρόλο του ένοπλου μπράβου των ξένων αφεντικών και των ντόπιων τοποτηρητών τους, εναντίον όποιου αντιστέκεται για όποιο λόγο.

Ευτυχώς το εμφυλιοπολεμικό κλίμα δεν πέρασε. Ήρθε όμως η ώρα των συμπερασμάτων. Πιστεύω πως οι προερχόμενοι από το συντηρητικό χώρο συναγωνιστές μας να κατανόησαν πως το κράτος καταστολής δεν είναι Έλληνες και αδέρφια τους.

Πρέπει όμως να κατανοήσουν και πολλοί αριστεροί πως το κράτος καταστολής δεν είναι πλέον το βαθύ κράτος της Δεξιάς.

Είναι ό,τι είναι αυτοί που τους πληρώνουν. Μέχρι χθες τους πλήρωνε η Δεξιά. Σήμερα τους πληρώνει η Αριστερά. Αύριο ίσως τους πληρώνει ο Ερντογάν.

Τα πάντα είναι ανοιχτά.

Στο βίντεο (του οποίου τον τίτλο δεν συμμερίζομαι) έχουν καταγραφεί ολοκάθαρα οι κουκουλοφόροι οι οποίοι δίνουν το άλλωθι στα ΜΑΤ να δράσουν όπως αυτοί γνωρίζουν απέναντι σε ανωργάνωτους, απεριφρούρητους, απλούς πολίτες.




Γ.Α.Λυγκουνάκης: Σχετικά με τον συντάκτη




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου