Κυριακή, 8 Ιουλίου 2018

Χαίρομαι που αύριο ξημερώνει Κυριακή και πλησιάζει καταιγίδα...

Ηλίας Γιαννιώτης


Ευχαριστούμε όλους τους από Αθήνα μεριά φίλους που ήρθαν στο χωριό μας (Νέα Μάκρη Μαραθώνα) το σαββατοκύριακο αυτό και μας έκλεισαν στα σπίτια μας με την βρώμα τους και την δυσωδία τους σαν ξαναμμένοι κανίβαλοι.

Μηχανές μεγάλου κυβισμού ουρλιάζουν, ζάντες γυαλισμένες, μπουριά, γκόμενες με τατού στον κώλο, μουσική στη διαπασών και μουσάτοι με τατού στις γάμπες, σπρώχνονται και σπρώχνουν για μια θέση στις ξαπλώστρες.

Ευχαριστώ που τρέχουν με τα κωλάμαξά τους, στους δρόμους, κορνάρουν, ανάβουν φώτα, πετάνε σακούλες σκουπιδιών στην άσφαλτο μέσα στο πευκοδάσος.

Ευχαριστώ για τις χρησιμοποιημένες σερβιέτες στην άμμο και τις χεσμένες πάνες που αφήνουν πίσω φεύγοντας.

Ευχαριστώ που παρκάρουν όπου βρουν, οδηγούν ανάποδα, τρέχουν σε στενά γεμάτα κόσμο και παιδιά και πουλάνε και τσαμπουκά σε εμάς τους χωριάτες.

Ευχαριστώ και τους ντόπιους που σου λένε : '' Εεεε τι να κάνεις, πως θα δουλέψουν και τα μαγαζιά μας..?? ''

Αυτοί είμαστε, έχουν δίκιο ένα μάτσο μαλάκες που τους αξίζει αυτού του είδους ο φτηνοτουρισμός.

Για αυτό και έχουμε και μνημόνιο λοιπόν ...λογικό το βρίσκω.

Λαός χωρίς παιδεία... καταδικασμένος σε θάνατο και μάλιστα αναξιοπρεπή.

Χαίρομαι λοιπόν που αύριο ξημερώνει Κυριακή και πλησιάζει καταιγίδα και θα σας στείλει όλους στις τρύπες σας και στα κλουβιά σας.

Τουρκόγυφτοι ..με τα μπρατσάκια και τα φουσκωτά στρώματα και τις κυράδες με την κυτταρίτιδα και τα τατού, που ετοιμάζετε και γυαλίζετε το καρούλι σας... μην το κάνετε.

Θα ρίξει (ελπίζω) καρέκλες αύριο.

ΥΣ Μην βιαστεί κανείς να με πει κακό, αν δεν έρθει μαζί μου ένα ηλιόλουστο Σάββατο να τον κάνω μια βόλτα στον Παράδεισο της περιοχής μας!!!

Και σαφώς μέσα σε αυτό το πλήθος υπάρχουν και ελάχιστοι σωστοί άνθρωποι, αλλά χάνονται μέσα στον πανικό.  Ηλίας Γιαννιώτης: Σχετικά με τον συντάκτη
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...