Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019

Προς το ΜΕΡΑ25

Ισίδωρος Νερούτσος


Σύντροφοι

Θερμά συγχαρητήρια για την εκλογική σας επιτυχία και την είσοδο του Κόμματος στην βουλή.

Αν έχω αναγνώσει σωστά τις προγραμματικές σας θέσεις, όπως τις περιέγραψε ο σύντροφος Γραμματέας Γιάνης Βαρουφάκης, συμπεραίνω ότι το Μέτωπο, έχει θέσει στις προθέσεις του, και αυτό είναι επιθυμητό από τον δημοκρατικό λαό, να ξεκινήσει άμεσα διαδικασίες επανεκκίνησης της δυναμικής και της ενότητας της αριστεράς. Απαιτείται και η θετική συμβολή, των λοιπών κομμάτων, όσων συμφωνούν.

Να ξεκαθαρίσει την ιδεολογική εικόνα του επιστημονικού Σοσιαλισμού, που κατέστρεψε και δυσφήμισε ο Τσίπρας και η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, με βάση τις πανανθρώπινες αξίες και την διαλεκτική λογική.

Να διαψεύσει με στοιχεία, τις Κασσάνδρες, για τις ανυπόστατες κατηγορίες τους ενάντια στον Γραμματέα.

Να ξεκαθαρίσει την έννοια της πραγματικής δημοκρατίας και του κράτους δικαίου.

Όλες αυτές οι πολιτικές ενέργειες θα προκαλέσουν μεγάλη συσπείρωση των πολιτών και άνοδο του κατεστραμμένου φρονήματος και της δράσης του λαού.

Μη ξεχνάμε ότι η ακινησία σκοτώνει. Ενώ η διαρκής κινητικότητα και προσαρμογή στις συνθήκες που δημιουργούμε, αποτελεί εξέλιξη και πρόοδο.

Η ενέργειες αυτές, εφ όσον πραγματοποιηθούν και έχουν αποτελέσματα, μελλοντικά είναι πολύ πιθανό, να αποδειχθούν ευεργετικές, για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων, την ανάδειξη του δημοκρατικού πολιτεύματος, την προστασία του πλανήτη και της ζωής και την στήριξη και προώθηση του πολιτισμού.



Ισίδωρος Νερούτσος: Σχετικά με τον συντάκτη




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου