Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024

Τα διαδικτυακά «βάσανα» της Διαμαντοπούλου



Απορίες προκάλεσε μία ανάρτηση που φέρεται να έκανε η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Άννα Διαμαντοπούλου, στο X (πρώην twitter). Η ανάρτηση της Διαμαντοπούλου ήταν ίδια με ανάρτηση που έκανε η υπουργός Εργασίας της κυβέρνησης Μητσοτάκη, Νίκη Κεραμέως. Η ανάρτηση της Διαμαντοπούλου κατέβηκε, μεν, αλλά χρήστης του X πρόλαβε να κρατήσει screenshot, το οποίο και πόσταρε. Ιδού:


Η Διαμαντοπούλου σε νέα ανάρτησή της αναφέρει: «Θα βασίσουμε το μέλλον μας σε αναρτήσεις στα social media ή θα το πάρουμε στα χέρια μας; Είναι πέραν από τη φαντασία η δική μου φωτογραφία και το όνομα μου πάνω από ανακοίνωση Υπουργού της Κυβέρνησης. Το λυπηρό είναι ότι αυτή η χυδαιότητα χρησιμοποιείται από δήθεν φίλους του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και από συγκεκριμένες ιστοσελίδες. Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο ότι συμπίπτει με τη σημερινή δημοσκόπηση. Εμείς με κάθε μας λέξη ενώνουμε, δεν διχάζουμε. Προχωράμε για το Μεγάλο και Κυβερνών #ΠΑΣΟΚ.”».


Τι να υποθέσουμε τώρα; Οτι αυτοί που έχουν αναλάβει να “τρέχουν” επικοινωνιακά τα “κατορθώματα” της Κεραμέως, είναι οι ίδιοι που έχουν αναλάβει να “τρέχουν” και την υποψηφιότητα της Διαμαντοπούλου για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, και μπέρδεψαν τους… πελάτες τους;

Εμείς τι να πούμε; Εάν εσείς καταλάβατε πώς δικαιολογεί η Διαμαντοπούλου το ζήτημα, τότε μπράβο σας. Υπάρχει, όμως, ένα συμπέρασμα: Η Διαμαντοπούλου έχει διαδικτυακά «βάσανα». Κουράγιο.




Η Σφήκα: Επιλογές




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου