Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021

ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΒΑΣΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ…

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ


Από την αρχή της σχολικής χρονιάς δώσαμε μάχη για να μην περάσει η Ελάχιστη Βάση εισαγωγής. Να μην ισχύσει έστω φέτος που η κατάσταση είναι τόσο δύσκολη και η προετοιμασία για τις Πανελλαδικές έγινε μέσα από μια οθόνη. ‘Όταν δεν πήρατε κανένα μέτρο για να είναι τα σχολεία μας ανοιχτά και ασφαλή. Ούτε ένα μέτρο για να εξασφαλιστεί για όλους τους μαθητές ισότιμη πρόσβαση στην τηλεκπαίδευση. Ο καθένας ήταν μόνος του… και ό,τι καταφέρει…

ΜΑΣ ΦΛΟΜΩΣΑΤΕ ΨΕΜΑΤΑ:

Ότι με αυτό το μέτρο βοηθιούνται δήθεν οι καλοί μαθητές. Αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά ότι μόνο αυτό δεν εξυπηρετεί, αφού μαθητές που γράφουν 20.000 μόρια μένουν εκτός των σχολών που θέλουν να σπουδάσουν!

Ότι σκοπός είναι να μην μπαίνουν στο Πανεπιστήμιο μαθητές του 3 και του 4. Αλλά έτσι έγραψαν χιλιάδες μαθητές στις Πανελλαδικές, κάτι που δείχνει πως το πρόβλημα είναι πιο μεγάλο. Το σχολείο που έχετε φτιάξει όλοι σας εκεί οδηγεί. Και τελικά δεν είναι αυτοί που μένουν απέξω από τα Πανεπιστήμια μόνο, αλλά δίπλα σε αυτούς μένουν και χιλιάδες άλλα παιδιά που έκαναν την προσπάθειά τους και έγραψαν τελικά 11, 12, 13..

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΠΩΣ Η ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΒΑΣΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΔΕ ΛΥΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ

ΤΟ “ΣΧΟΛΕΙΟ- ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΑΝΤΕΧΕΙ”… ΕΝΙΣΧΥΕΙ!

ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ… ΕΝΙΣΧΥΕΙ!

Τώρα υποστηρίζετε, με το πολυνομοσχέδιο που καταθέσατε, ότι θέλετε ένα αναβαθμισμένο σχολείο, που κάνει πράξη τα όνειρα των μαθητών. Άλλο ένα ψέμα: κάθε αλλαγή που φέρνετε όλες οι κυβερνήσεις, η μία μετά την άλλη, μας στερεί τη μόρφωση, μας αγχώνει, μας πιέζει.

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ

ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΑΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ!

Δεν θα αφήσουμε κανέναν να μας στερεί τα όνειρά μας! Να μας εμποδίζει να ζούμε όπως μας αξίζει. Ξέρουμε ότι όλοι οι μαθητές δώσαμε τιτάνια μάχη, ειδικά φέτος, και είμαστε νικητές! Ψηλά το κεφάλι και ο αγώνας συνεχίζεται όπου και αν είναι ο καθένας μας του χρόνου!

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

Πηγή:mathitesΗ Σφήκα: Επιλογές
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου