Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022

Καμιά απορία




«Είναι σοβαρή υποχρεωτικότητα αυτή; Γιατί αν έλεγε η κυβέρνηση ότι θα παρακρατείται από τη σύνταξή σου ένα ποσό της τάξεως των 100 ευρώ τον μήνα, θα δείτε πόσοι θα εμβολιάζονταν αύριο».
 

Τέτοιες εξυπνάδες ξεστόμιζε τις προάλλες γνωστός τηλε-αστέρας, μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Δημόσιας Υγείας (ο οποίος παρεμπιπτόντως «αναβαθμίστηκε» χτες σε διευθυντή της ΜΕΘ στο «Ερρίκος Ντυνάν»), προτείνοντας την επέκταση της ατομικής ευθύνης ...με ποινή, που η κυβέρνηση εφαρμόζει ήδη για τους ανεμβολίαστους άνω των 60. 

Ούτε συζήτηση βέβαια για τις πραγματικές εστίες που καθυστερούν το εμβολιαστικό πρόγραμμα, με ευθύνη της κυβέρνησης! 
Ούτε λέξη για τις μεγάλες ελλείψεις στην Υγεία, που αφήνουν εκτεθειμένους στον ιό εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους. 
Κι όχι μόνο αυτό, αλλά παίζοντας στο βολικό για την κυβέρνηση γήπεδο «ανοίγουν - δεν ανοίγουν» τα σχολεία, ο ίδιος ισχυριζόταν ότι «οι μόνοι που θα κέρδιζαν από τη μη λειτουργία των σχολείων είναι οι καφετέριες και οι μη εμβολιασμένοι που θα προστατευτούν»! 

Πέρα από χυδαίος, είναι και προκλητικός, όταν αποδεδειγμένα πλέον αυτό που έχουν ανάγκη μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί είναι να παραμείνουν τα σχολεία ανοιχτά και με ασφάλεια, με ουσιαστικά μέτρα προστασίας και όχι με τα πρωτόκολλα της συγκάλυψης και της διασποράς των κρουσμάτων που εφαρμόζει επί δυο χρόνια το κράτος. 

Με τέτοιες «επιστημονικές» απόψεις, δεν είναι να απορεί κανείς για το ποιος ταΐζει τελικά τον ανορθολογισμό και ποιος χρησιμοποιεί τον εμβολιασμό ως μέσο διαίρεσης και επιβολής αντιλαϊκών μέτρων, αντί να σώζει ζωές.


Πηγή:rizospastis.gr



Η Σφήκα: Επιλογές




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου