Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Άρον άρον

Κόσμος



Άρον άρον προσπάθησε ο πρωθυπουργός να ξεφύγει από μια διαδηλώτρια στον Καναδά, που τον εντόπισε σε έναν από τους σταθμούς της περιοδείας του και του φώναξε πως κι εκείνος έχει «το αίμα 14 χιλιάδων Παλαιστινίων παιδιών στα χέρια του».

Κι αντί να ψελλίζει τρέχοντας κάτι αστειότητες για την ...κατάπαυση πυρός που έχει ζητήσει η Ελλάδα, απορούμε γιατί δεν έκατσε να της εξηγήσει για την «ασφάλεια» και τη «σταθερότητα» που προσφέρει η «στρατηγική σχέση» με το κράτος - δολοφόνο του παλαιστινιακού λαού. Ή για τα «εθνικά συμφέροντα» που υπηρετεί στην Ερυθρά Θάλασσα η φρεγάτα «Υδρα». Ή ακόμα καλύτερα για το «οραματικό στρατηγικό πρότζεκτ» του IMEC, το οποίο ανέπτυξε στους «επενδυτές» στην εκδήλωση του «Economic Club of Canada», περιγράφοντας το πώς «αυτός ο εναλλακτικός διάδρομος, ο οποίος ουσιαστικά παρακάμπτει και το Σουέζ και την Ερυθρά Θάλασσα, έχει ως τελικό σημείο την Ελλάδα, την ηπειρωτική Ελλάδα. Τα λιμάνια μας, τα σιδηροδρομικά μας δίκτυα, τα κέντρα logistics θα έχουν πολύ σημαντικό ρόλο να παίξουν».

Δεν ξέρουμε αν θα έπειθε την διαδηλώτρια για τις «αναγκαίες θυσίες», αλλά έτσι κι αλλιώς, όσο κι αν τρέξει, δεν μπορεί να κρυφτεί από τις συνέπειες της εμπλοκής στους αμερικανοΝΑΤΟικούς σχεδιασμούς. Εμπλοκή που «ο κόσμος έχει τούμπανο» και κάνει τον λαό μας στόχο. 


Πηγή:rizospastis.gr



Η Σφήκα: Επιλογές




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου