Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΙΑΣ ΞΑΝΘΙΑΣ


Απορίες μιας ξανθιάς: Το ΔΝΤ παραδέχτηκε ότι έκανε λάθος. Τι λάθος δηλαδή? Την Γερμανία και τη Γαλλία βοήθησε να ξεφορτωθει τοξικά απόβλητα και να σωθούν οι οικονομίες τους. ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΟΧΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ.

Κάποιοι δέχτηκαν να γίνουμε πείραμα, έτσι απλά χωρίς αντίλογο, γιατί αυτός ήταν ο σκοπός τους από την αρχή. Με το δήθεν βλέμμα του ηλίθιου και με την σημαία του πολίτη του κόσμου, θαμπωθήκαμε και ίσως κάποιοι σκέφτηκαν ότι θα πουλήσουμε και μούρη τώρα, αφού έχουμε κάποιον που μιλάει τόσο τέλεια την αγγλική, ενώ κάποιος άλλος έκανε κοπάνα από το μάθημα των αγγλικών, είναι το σημαντικότερο προσόν κάποιου αυτό για να μας κυβερνήσει. Σωστά?


Και έρχεται η επόμενη κυβέρνηση, δεν ήρθε φυσικά από μόνη της, την έφεραν αυτοί που πίστεψαν τα 18 σημεία του. Άλλος με το δήθεν βλέμμα του βλαμμένου. Αυτός μας έκατσε και δις ενισχυμένος, έχει δυο δεκανίκια πολύ δημοκρατικά. Αυτοί δεν έχουν αντίλογο, γνώση, κότσια, να αντιδράσουν?

Και όταν ειπώθηκε ότι θα μας βάλουν γερμανό να μας ελέγχει μας κακοφάνηκε κάμποσο. Και αντιδράσαμε, κάπως. Και τότε μας έβαλαν έναν "Έλληνα", λέμε τώρα, ένα στουρνάρι στο ρόλο αυτό. Και δεν αντιδράσαμε, ας μην ήταν και εκλεγμένος.

Και όλοι αυτοί πληρώνονται αδρά, ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ, αδρά, για να μας, ΤΙ?¨? Τι μας κάνουν? Φροντίζουν ας πούμε τα Ελληνικά συμφέροντα? Αντέδρασαν ίσως, για το λάθος και φώναξαν Ως ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ? Γιατί εγώ δεν άκουσα κάτι. Εσείς?

Μήπως σκέφτονται ότι θα μας πειράξει λίγο αν καταλάβουμε ότι δεν φταίει ο φορολογούμενος, που δεν πληρώνει, οι μαϊμού συντάξεις, και τόσα άλλα ? Ότι δεν φτάιμε εμείς που δεν ανακάπτουμε? Γιατί πολλοί το πιστεύουν ξέρετε.΄Οπως πιστεύουν ότι όταν υπάρχει τραυματίας στις διαδηλώσεις φταίνε οι διαδηλωτές που δεν φτάνει το ασθενοφόρο εκεί.

Λες να φοβούνται μήπως ξυπνήσουμε? Μήπως εσείς ακούσατε, νιώσατε κάποια αντίδραση, που δεν κατάλαβα εγώ ως ξανθιά?

Αυτές τις απορίες είχα και δεν θέλω γέλωτες και σχόλια, έχω ήδη προαναφέρει το χρώμα των μαλλιών μου.

Πηγή Ανεμος Αντίστασης