Παρασκευή 24 Μαΐου 2024

Κουτσούμπας: Τρολάρει τη ΔΑΠ με… παρθενική εμφάνιση στο TikTok – «Καλά από πότε είναι αυτή η εφημερίδα;» (Video)

Ελλάδα


Ο Δημήτρης Κουτσούμπας «χτύπησε» μέσω TikTok όπου και έκανε το ντεμπούτο του, με τους ήχους της Μαρίνας Σάττι, τον Ριζοσπάστη και τις φοιτητικές εκλογές.

Στην πρώτη του ανάρτηση, ο κ. Κουτσούμπας αναφέρθηκε στο αποτέλεσμα των φοιτητικών εκλογών. «40% η ΔΑΠ; Καλά, από πότε είναι αυτή η εφημερίδα;», ρώτησε, ενώ ακούστηκε για κάποια δευτερόλεπτα η μουσική από το «Ζάρι».

Στη συνέχεια ο γ.γ του ΚΚΕ δηλώνει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήρε ήδη την απάντηση από τους φοιτητές.

Στο ίδιο πλαίσιο, κάλεσε τους φοιτητές να δώσουν ξανά αυτό το μήνυμα στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου και να ενισχύσουν μαζικά το ΚΚΕ.

«Γιατί χρειάζεται δυνατό ΚΚΕ και εκεί που παίρνονται οι αποφάσεις μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο δηλαδή και μετά στην Ελληνική Βουλή, αλλά και μέσα στους δρόμους του αγώνα, όπου ανατρέπονται όλες αυτές οι αποφάσεις. Τώρα ΚΚΕ!», κατέληξε.
@twra_kke 📌Ο Δ. Κουτσούμπας σχολιάζει τα αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών στο TikTok! 🔴40% η ΔΑΠ; Καλά, από πότε είναι αυτή η εφημερίδα; ‼️Hint: Ο Κ. Μητσοτάκης πήρε απάντηση από τους φοιτητές! #ΤΩΡΑ_ΚΚΕ #κκε #kke #κνε #kne #φοργιου #φοργιουπειτζ #mpesfy #foryou #foryoupage #euelections2024 #ekloges #europeanunion #mitsotakis #koutsoumpas #οχι_στα_ιδιωτικα_πανεπιστημια #zari #marinasatti #dap #dapndfk #foititikizwh #foititria #fypシ゚ ♬ ZARI - Marina Satti
Πηγή: topontikiΗ Σφήκα: Επιλογές
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου