Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022

Το άλλο με τον …Πολάκη, το ξέρετε; Αυτοψία - σόου Πολάκη έξω από τη ΜΕΘ του «Σωτηρία» χωρίς μάσκα!






Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο. 

Να, τι γράφαμε στο παρελθόν, χωρίς βέβαια ποτέ να επικροτήσουμε τον λεγόμενο Πολακισμό: 

«Χαρακτηριστικό παράδειγμα χτυπήματος κάτω από τη μέση είναι η φερόμενη χωρίς μάσκα πρόσφατη επίσκεψη του Πολάκη σε νοσοκομείο της Αττικής. Ολομερής οι επιστρατευμένοι «δημοσιογράφοι» και οι πολιτικοί του αντίπαλοι τον κατακρεούργησαν. "
Τι έγκλημα έκανε ο άνθρωπος; 
Έβγαλε τη μάσκα του για να κάνει εξ αποστάσεως δηλώσεις! " 

Και να που δεν άργησε να πέσουν οι μάσκες. 

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μία ημέρα μετά τη συνάντησή του με τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Τουρκία και τον πατριάρχη Βαρθολομαίο. Χωρίς απολύτως κανένα μέτρο προφύλαξης, εν μέσω πανδημίας, χαιρέτησε δια χειραψίας τους πάντες, επίσημους, ανεπίσημους, γυναικόπαιδα και μωρά που τώρα θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν! 

Και βέβαια ο πρωθυπουργός δεν κόλλησε κορονοϊό στην Κωνσταντινούπολη αλλά τον μετέφερε εκεί από εδώ. Εμείς του ευχόμαστε περαστικά. Όμως από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης δεν θα έπρεπε να αναδειχτεί η ανευθυνότητά του, δεν θα έπρεπε να σχολιαστεί η επιπολαιότητά του; Ο ίδιος όχι ως πολιτικός, αλλά ως άνθρωπος, δεν θα έπρεπε να ζητήσει δημόσια συγνώμη από όλους όσους εξέθεσε σε κίνδυνο την υγεία τους; 

Κατά τα λοιπά: Το άλλο με τον …Πολάκη, το ξέρετε;





Στέφανος Πρίντσιος: Σχετικά με τον συντάκτη




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου