Κυριακή 6 Μαρτίου 2022

Ζελένσκι, αυτός ο άγνωστος!




Ο Ζελένσκι είναι ένα από τα πρόσωπα, θύμα συνήθως, των ανά την ημέρα φωτοσόπ, που τον εμφανίζουν πότε να φοράει μία ποδοσφαιρική φανέλα με το σήμα της σβάστικας, πότε να χαιρετάει ναζιστικά! 

Να όμως που έχουμε τον Ζελένσκι στο νέο του διάγγελμα να φοράει τη γνωστή χακί φανέλα, αυτή τη φορά με το Σταυρό των Ιπποτών, που ήταν το υψηλότερο παράσημο της Ναζιστικής Γερμανίας, που απενέμετο για να αναγνωρίσει εξαιρετική γενναιότητα στο πεδίο της μάχης ή επιτυχημένη στρατιωτική ηγεσία κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. 




Μπορεί να μην είναι ο αυθεντικός Σταυρός των Ιπποτών, το βέβαιο όμως είναι ότι σε παραπέμπει χωρίς δεύτερη σκέψη σε αυτόν, τη στιγμή μάλιστα που ως δικαιολογία για την εισβολή, η Ρωσία διαλαλεί την αποναζιστικοποίηση της Ουκρανίας! 

Υπάρχει άραγε μία λογική ερμηνεία αυτού του γεγονότος;

Υστερόγραφο: Τελικά δόθηκε η εξήγηση, απαντήθηκε το ερώτημα.
Τα Ελληνικά Χόαξ διέψευσαν ότι είναι ναζιστικό σύμβολο. 
Είναι ο θυρεός των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας.
 ellinikahoaxes.gr



Στέφανος Πρίντσιος: Σχετικά με τον συντάκτη




1 σχόλιο:

  1. Παροτι ελεγαν οτι ο Ζελένσκι ειναι απλώς κωμικος ηθοποιος, ανακάλυψα οτι εχει σημαντική οικογενειακή παραδοση και επιπλέον νομικές σπουές στο Kryvyi Rih Institute of Economics, μετά τμήμα του Kyiv National Economic University and nκαι τωρα μερος του Kryvyi Rih National University, χωρις όμως να ασκήσει το επάγγελμα του δικηγόρου.

    Ετσι εξηγούνται οι ρητορικές του ικανότητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή