Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023

Kυρία Μιχαηλίδου, είστε ανεύθυνη, επικίνδυνη ή και τα δύο μαζί;

ΕλλάδαΓια σειρά ψευδών και για υπονόμευση της επιβαλλόμενης προστασίας της ανωνυμίας της 12χρονης που είχε πέσει θύμα των παιδοβιασμών στον Κολωνό κατήγγειλε την υφυπουργό Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου, η δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Ασπασία Ταραχοπούλου, όπως μεταφέρει σε ρεπορτάζ του το news247.

Συγκεκριμένα, ,μιλώντας στον Ρ/Σ “105,5 Στο Κόκκινο”, η Ασπασία Ταραχοπούλου κατηγόρησε την Δόμνα Μιχαηλίδου ότι “το μόνο ακριβές που είπε”, απαντώντας στη Βουλή σε ερώτηση του βουλευτή Κλέωνα Γρηγοριάδη, είναι “ότι η πρόνοια είναι ζήτημα της Πολιτείας και όχι αλληλέγγυων ομάδων”, τονίζοντας ωστόσο πως το παιδί στοχοποιήθηκε απροκάλυπτα.

“Προσπαθούμε τόσο καιρό να διαφυλάξουμε τα στοιχεία και τον τόπο διαμονής του παιδιού ως κόρη οφθαλμού, έχω παρακαλέσει όλους τους δημοσιογράφους και τους παρουσιαστές προσωπικά και ενώ προσπαθούμε να προστατέψουμε το παιδί με νύχια και με δόντια, έρχεται η υφυπουργός και αποκαλύπτει πού βρίσκεται η 12χρονη, σε ποιο σχολείο πηγαίνει η ίδια και ο αδελφός της”, κατήγγειλε η δικηγόρος της οικογένειας.

Επίσης, κατήγγειλε ότι είναι ψευδής ο ισχυρισμός της υπουργού πως δέχεται η μικρή κατ’ οίκον διδασκαλία.

“Έχουμε κάνει πολλές αιτήσεις και ουδείς έχει ανταποκριθεί ως σήμερα”, συνέχισε, για να προσθέσει ότι η μόνη παροχή από το κράτος ως τώρα είναι ένας παιδοψυχολόγος που “πρέπει να κάνει 100 χιλιόμετρα πήγαινε-έλα για να δει το παιδί”.

“Δεν έχουμε καμία βοήθεια, δεν υπάρχει καμία κοινωνική μέριμνα για την οικογένεια από την Πολιτεία. Μόνο από ιδιώτες αλληλέγγυους. Η Πολιτεία έχει δώσει μόνο δύο γάλατα εβαπορέ και δύο πακέτα μακαρόνια”, συνέχισε η Ασπασία Ταραχοπούλου, αποκαλύπτοντας, μάλιστα, ότι ο γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Γιώργος Σταμάτης, έχει υποσχεθεί εδώ και μήνες μία κουκέτα “γιατί τα δύο αδέλφια κοιμούνται σε έναν σπασμένο καναπέ”, και ακόμη δεν έχει ούτε αυτό γίνει πράξηΜε βάση όλα τα παραπάνω που καταγγέλλονται εμείς έχουμε μια ερώτηση για την αξιότιμη υφυπουργό. Kυρία Μιχαηλίδου, είστε ανεύθυνη, επικίνδυνη ή και τα δύο μαζί;

Μιλάμε για ένα παιδί κι εσείς διαχειρίζεστε το ζήτημα με αυτόν τον τρόπο. Η λέξη ντροπή είναι λίγη!Πηγή:imerodromos.gr
Η Σφήκα: Επιλογές
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου