Σάββατο 1 Απριλίου 2023

Νυχτερινά «μαγειρέματα» ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ


Μυστική συνάντηση σε σπίτι γνωστού εκδότη είχαν το βράδυ της περασμένης Τρίτης (τη μέρα που ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε τις εκλογές) εκπρόσωποι των τριών κομμάτων, ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα της «New York Press», επικαλούμενη δημοσιογραφικές πηγές. 

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν - σύμφωνα με την εφημερίδα - η διερεύνηση όλων των πιθανών συνδυασμών για τον σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας μετά τις εκλογές, προκειμένου να υπάρξει «σταθερότητα», όπως επιδιώκει άλλωστε και ο ΝΑΤΟικός παράγοντας. Το δημοσίευμα αναφέρει πως εκ μέρους της ΝΔ συμμετείχε ο Γ. Γεραπετρίτης, από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Ν. Παππάς και από το ΠΑΣΟΚ ο Χ. Καστανίδης. 

«Στη βάση της συμφωνίας τους στα βασικά, οι εκπρόσωποι των τριών κομμάτων δεσμεύτηκαν να εξαντλήσουν μετεκλογικά όλες τις δυνατότητες για να σχηματιστεί κυβέρνηση συνεργασίας», σχολιάζει η εφημερίδα, επιβεβαιώνοντας «εξ Αμερικής» αυτό που ...ο κόσμος έχει τούμπανο στην Ελλάδα. Περισσότερες πληροφορίες δεν έγιναν γνωστές και αναμένονται οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποκάλυψη.

Πηγή:rizospastis.grΗ Σφήκα: Επιλογές
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου